Mysig måndag.

Började dagen med att möta upp Linnea för att äta frukost buffé på hotel Uppsala. Det var mycket gott och trevligt. Sedan drog vi vidare hem till mig och tog ett glas vin på balkongen mycket mysig förmiddag. Sedan mötte jag upp tjejerna i brantan där vi tog en fika tillsammans och pratade massa skit. Det var kul att träffa tjejerna igen. Var alldeles för länge sedan vi umgicks. Sedan gick jag hem från brantan det var ju så fint väder. Jag gick hem och böt om till träningskläder och sedan gick jag iväg på en långpromenad på 1 timme i det härliga vädret. Var riktigt skönt att skingra tankarna med mysig musik i öronen. Finns ingen bättre känsla än att man kan släppa allt. Imorgon ska jag kolla på en lägenhet som syster jar hittat . Tänk om jag skulle få den va skönt det skulle vara! Slippa oroa mig för att jag inte har något boende. Känns ändå som allt kommer lösa sig till det bästa tillslut.




Lugn söndag.

Har varit en väldigt lugn dag idag. Var ute på en långpromenad i det härliga vädret iallafall. Behövde rensa tankarna lite. Så mycket som pågår i mitt huvud just nu så det var skönt att bara lyssna på musik och njuta av en härlig promenad. Det var så skönt att jag inte behövde laga någon mat eftersom jag hade kyckling och ris kvar sedan igår så gjorde bara currysås till så var maten fixad. Riktigt gott var det. Har bestämt mig för att inte handla något matväg förren jag tömt frysen så jag kan storhandla sedan istället. Försöker hålla i pengarna så gott det går nu. Det är så underbart att ha min älskade katt här hemma behöver inte känna mig så himla ensam. Hon är min lilla prinsessa som gör sin matte
sällskap.








Trevlig lördag med älskade syster♥

Sitter nu på tåget hem ifrån Stockholm. Har varit i Stockholm och blivit bjuden på middag utav min älskade syster och Marcus. Jag åt någon ryggbiff med pommes och bearnaisesås. Det var väldigt gott faktiskt. Sedan drog vi iväg och mötte upp Marcus kompisar på ett uteställe vid Medborgarplatsen. Mycket trevligt var det iallafall. Blev tidig hemgång ikväll eftersom syster ska upp och jobba imorgon. Duktig flicka. Jag tyckte det var lagom tid för hemgång idag. Ska ju gymma imorgon så har inte druckit speciellt mycket ikväll. Men jag är nöjd med kvällen iallafall.





Härligt kvällspass på gymmet.

Kom precis hem från ett gympass nu på kvällen. Skulle ju ha tränat tidigare egentligen men solen var ju så fantastisk idag så vände på det istället. Nu blir det däremot sen middag men så kan det vara ibland. Blir iaf kyckling och ris till middag. Det tröttnar man verkligen aldrig på. Yammi! Ikväll blir det bara ta det lugnt. Ska bara fixa den sista tvätten. Men kan vara skönt ibland att inte göra något utan bara vara. Nu blir det matlagning. Hatar att laga mat när jag är hungrig.



Bikini i mars? Ja verkar inte bättre.

Ja någon tidig sänggång blev det iallafall inte. Jag och Gustaf pratade i telefon i 4 timmar igår. Tiden bara ranna iväg . Men det car mycket trevligt iallafall. Somnade som en stock efteråt vill jag lova. Hade ju varit vaken i 40 timmar i sträck så inte så konstigt. Idag var det egentligen tänkt att Gustaf skulle kommit hit men han har ju precis opererat knät så han har lite svårt att gå stackarn. Så det får bli en annan dag helt enkelt. Jag sitter nu på balkongen här hemma och njuter av detta fantastiska väder. Man blir så lycklig. Ja jag har tagi fram bikini överdelen för på min balkong är det som värsta bastun så nu vet ni det. Tar lite uppehåll från städning och tvättning. Får se vad som händer idag nu då. Vi får väl se.



Mysig middag med fin vän! ♥

Blev att sola på balkongen hela dagen. sedan på eftermiddagen möter jag upp Sandra på centralen och sedan går vi och äter mat på uteserveringen på stationen och dricker lite vin. Sen kommer självklart Sandra in med champagne från ingenstans. Hon är bra go den där tjejen. Ja så man blev ju lite på lyset men inte varje dag man får champagne så bara tacka och ta emot. Hade iallafall en jätte mysig eftermiddag med henne. Nu ska jag bara vänta tills Gustaf slutat kolla på hockey så ska jag väl ringa honom en stund. Får se hur länge till jag orkar att vara vaken eftersom jag inte sovit något inatt. Men en liten stund till orkar jag nog vara uppe.







Fantastisk start på dagen.

Nej det var den sömnen det. Kunde inte somna så jag pratade med Nattis i telefon och sedan steg jag upp och duschade så jag skulle bli lite pigg sen så drog jag på mig träningskläderna och drog till gymmet. Det var så underbart att vara tillbaka. Har verkligen saknat det. Ska banne mig upp ocj träna imorgon igen. Jag körde kondition i 20 min och sedan körde jag lite styrka. Börja lite lätt så där. Men som sagt var underbart. Drog sedan och handlade frukost till både mig och Elektra. Hon var överlycklig när hon fick burkmat. Sedan tänkte jag tvätta men fanns inga tider idag så det blir imorgon. Men har iallafall sorterat tvätten så det är klart så är det bara att skicka in tvätten i tvättmaskin imorgon. Ska försöka gymma innan min tvätttid börjar imorgon är tanken. Nu sitter man på balkongen och njuter av det fina vädret. Underbart! Blir nog en promenad senare med. Hoppas få med mig Malin om hon vill svara i telefonen någon gång.


Härlig dag.

Haft en grym dag idag. Först och främst var jag väldigt slö till en början av dagen sen gick jag och packade upp väskan och åt lite lunch. Sen får jag samtalet som jag har väntat på. Ska på intervju nästa vecka på det jobbet som jag verkligen vill ha. IM SO EXITED! Ska göra allt för att få det! Så nu får ni hålla tummar och tår för mig. På kvällen möter jag upp Micke för att fika och sedan få stor spö i biljard. Man kan säga att jag lät honom vinna. eller? Haha! Sedan kommer jag hem och är sugen på att gå en promenad, så kvällen avslutades med en lång promenad på 1,5h. Mina nya skor gjorde promenaden så underbar, kändes som att jag flög fram. Riktigt bra avslutning på en b
ra dag.






Mattes bebis♥

Kom hem för en stund sen. Det var så underbart att få träffa min lilla prinsessa igen. hon lämnar nu inte min sida. Vart jag än går så ska hon följa med. När vi först fick henne så minns jag att hon låg under sängen flera dagar utan att komma fram sedan när hon väl kom fram så blev hon världens mysigaste katt. Hon hade så tur för Sonny var ju alltid hemma på dagarna så hon hade ju alltid någon som var hemma hos henne och det älskade hon verkligen. Sonny var Elektras favorit dom sov alltid med varandra. Vi var som en liten familj då. Nu får hon nöja sig med med lilla mig. Jag försöker vara hemma mycket för att hon inte ska känna sig ensam. Det är jätte jobbigt att vara ifrån henne en längre tid. Hon är ju min lilla bebis. Vill inte vara utan henne. Nu ligger hon på sitt favorit ställe på min mage och nu ska vi alldeles strax sova.







Hemsk avslut på helgen.

Har haft en sjukt jobbig dag idag. Har nog aldrig mått så dåligt som jag har mått idag. Riktiga buksmärtor. Jag trodde seriöst jag skulle dö det kändes som det. Jag började kallsvettas känna mig svimfärdig och det kändes som att magen skulle sprängas. Det var riktigt obehagligt vill jag lova. Har fortfarande lite ont i magen, men det var tur att den värsta smärtan är över. Hade aldrig fixat hemresan annars. Är framme i Stockholm om 1 1/2 timme. Haft en händelserik helg i Sävsjö. Det har varit både skratt och tårar under den här helgen.

hemgång imorgon.

Vaknade ganska sent idag sedan har vi bara tagit det lugnt och kollat på film. Första gången på hela helgen som jag får hemlagad mat. Har faktiskt ätit flingor hela helgen så lite riktig mat behövdes faktiskt kände jag. Snart kommer Annika och Ragnar och hämtar mig ska sova där inatt eftersom gänget här hemma ska ju jobba natt och då kan jag lika gärna sova där och ha lite ensam tid med Annika. Blir mysigt. Imorgon kväll åker jag hem till Uppsala och min älskade Elektra. Har faktiskt saknat henne massor. Har varit en händelserik helg här nere i Småland men ska bli skönt och komma hem och träna och komma in i rutinerna igen.

Mysig förmiddag med bästa vän.

Spenderat förmiddagen med Robert vi har varit ute och gått med Rocky och sedan myst framför tvn. Den känns så självklart mellan oss. Vi har kollat på babar och pokemon. Haha barnasinnet kommer alltid fram när vi är med varandra Min bästa vän. Nu kom Albin och snart kommer väl Nattis och Cajsa och vi ska väl äta middag snart kan jag tänka mig. Sedan ska vi dricka lite ikväll. Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda.







Första dagen i Sävsjö.

Inatt vid halv 2 kommer Nattis, Robert och Albin hem och bokstavligen hoppar på mig och väcker mig. Vi var väl uppe en timme sen gick vi och lade oss. Imorse blev jag väckt av Robert vid 9 tiden då gick vi en promenad med Rocky. Kändes som det var igår vi träffades älskar den känslan. Det kan vara jätte stora mellan rum mellan att vi ses men det känns alltid lika bra varje gång vi ses. Idag ska jag bara njuta av mina vänners sällskap och ikväll ska vi dricka lite och ha det trevligt. Jag trivs som fisken i vattnet att vara här. Känner verkligen att jag är älskad för den jag är. Fantastiska människor som betyder enormt mycket för mig.

Tankar glödar.

Nu sitter jag på tåget och har ungefär 2 timmar kvar tills att jag är framme i Sävsjö. När jag kommer fram ska jag ta en lång promenad med Rocky för dom andra är och jobbar så då kan jag lika gärna vara snäll och rasta Rocky så dom slipper göra det när dom kommer hem sent inatt. När mam åker tåg så hinner man tänka hur mycket som helst ibland kan det vara jobbigt men ibland riktigt skönt. Släppa ut allt och sedan gå vidare. Jag mår väldigt bra för stunden och det är inget jag säger bara för att säga det utan jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna. Trots att jag inte har ett jobb eller en kärlek som jag kan dela allt med så tror jag allting kommer ordna sig till slut. Först kommer jobbet sen tror jag att kärleken kommer där efter någonstans. Det som är skönt är att jag söker inte efter den utan den får komma till mig. Jag har många vänner nu som ska bli föräldrar. Visst är det något jag också längtar efter. Men finns så mycket jag vill hinna med innan dess. Jag vill resa jag vill klättra i karriären. Jag vill bli nykär jag vill börja älska någon jag vill förlova mig och sedan vill jag faktiskt gifta mig innan jag skaffar barn. Det är så jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden. Jag vill att hans som ska bli pappa till mina barn ska även säga ja till att han vill leva sitt liv med mig. Det här är varför jag inte har brottom med att hitta kärleken för hittar jag kärleken ska han ha allt det där som jag vill ha och det kan ta ett tag att hitta. Men det är värt väntan känner jag.

Ser fram emot detta.

Jag vill jag vill jag vill. Men jag ska inte. Kommer att ångra mig i slutändan. Blir galen.
Det ska bli skönt att komma iväg nu. Komma ifrån allt. Kommer bli så underbart att på kvällarna bara få sitta och snacka och skratta. Har saknat Nattis något enormt det är sjukt hur bra vi klickat. Är så glad att ha henne i mitt liv. Ska bli jätte mysigt att få träffa Annika och hennes finaste son Hugo som kom till världen för inte längre sedan alls. Sen ser jag verkligen fram emot att få träffa Robert. Min älskade Robert. Han betyder så enormt mycket för mig dock har jag varit dålig på att visa det på sista tiden. Men kommer kännas som att det var igår som jag var där och då känns nig allt bra igen.

Resan bokad åker om 1 timme.

Ja nu är resan bokad åker om en timme. det roligaste är att dom inte vet ännu att jag kommer . Både Nattis och Robert skrev att jag borde komma men det skrev dom imorse när lilla jag sov. Så nu får dom en överraskning när dom vaknar. Hoppas dom blir glada. Jag ser faktiskt fram emot att komma iväg. Har ju jobbat så otroligt mycket på senaste tiden så är värd och komma bort lite. Kan lika mycket söka jobb här som där. Åker hem på måndag-tisdag för har kattvakt fram tills dess. Så det blir nog bra det här.

Åka eller inte?

Är så nära på att sätta mig på tåget ner till Sävsjö för att spendera helgen där med mina fantastiska vänner. Blir ju inga intervjuer på helgen och hittade en jätte billig biljett. Hmm hur ska jag göra? Beslutångest...

Ut på nya äventyr.

Har nu efter 8 månader på face2face valt att säga upp mig för att söka mig vidare i karriären. Jag har lärt mig så otroligt mycket under min tid på face2face och nu är jag redo patt använda mina kunskaper jag fått från face3face på ett annat företag och fortsätta utvecklas. Det var jätte tråkigt att lämna alla mina fantastiska kollegor. Men jag vet ju att jag har dem kvar trots att jag inte jobbar kvar. Så lätt blir dem inte av med mig.
Det var länge sen jag hann med att göra så mycket på dagarna. Igår träffade jag Linnéa på Gränby och vi gick och käkade och avslutade med en fika och sedan kom Miccis hem till mig på kvällen och berättade en jätte rolig nyhet. Idag har jag faktiskt bara slappat behövde det kände jag imorgon ska jag ta tummen ur röven när jag vaknar och ta mig till gymmet. Nu finns det inga ursäkter längre. Nu har jag tiden. Så tanken är ju att jag ska börja blogga mer och komma igång med träningen och skriva lite om den så får ki följa min utveckling. Vi får väl se hur det går. Tar en dag i taget.

Bloggtorka över?

Jag vet att jag har haft en liten bloggtorka. Har legat i feber i 3 dagar så inte direkt haft något att skriva om direkt. Men gårddagen var febern äntligen borta. Helt rätt dag att bli frisk. Hela dagen igår spenderade jag att städa hela lägenheten och omorganisera allt. För från och med igår bor jag nu mera själv i lägenheten. Linnéa har flyttat till sin kille. Första gången på mer än två år sedan jag bor själv. Först bodde Linnéa inneboende hos mig sen Sanna, sen flyttade jag och Sonny ihop sen när vi gjorde slut flyttade jag ihop med Therese i Stockholm och sedan flyttade jag och Linnéa ihop. Ska bli skönt att ha mitt eget. Inte behöva tänka på någon annan än mig själv. Igår möttes jag och Malin upp hemma hos mig och vi drack lite vin. Det är väldigt otippat för alla att jag och Malin umgås igen. Men vi sade upp kontakten för en skitsak rent ut sagt och jag är faktiskt glad över att vi är vänner igen. Vi gjorde mycket tokigheter under året vi var som tajtast. Jag är inte långsint. Vi båda bad om ursäkt för våra fel och nu är vi vänner igen och det känns bra. Vid 12 tiden drar vi till interpool. Malin blir helt till sig för Ensam mamma söker Joel jobbade i baren och hon ville ha autograf och allt. Sötan! Men Joel lägger mer märke till mig och jag till honom eftersom vi känner ju faktiskt igen varandra. Hehe lite kul! Men Malin försökte para ihop mig och Joel men nja det gick väl inte. Men jag och Joel pratade lite och smsade lite igår kväll. Trevlig prick måste jag ändå säga. Vi träffade någon kille som var bekant till Malin som vi spelade biljard med. Och ja självklart vann jag över honom. Lite får mab skryta iallafall. Sedan när jag ska gå på toa kommer en kille fram till mig från ingenstans och säger att han har slagit vad med sina kompisar om att han kan få en puss av mig och dubbelkollar ju självklart om jag är singel. Jag skrattar lite och säger ja jag är singel och ja visst kan du få ge mig en puss om det kan göra din kväll. Han ger mig en puss och är sjukt stolt när han går därifrån. Haha vilken kväll jag hade. Behövde komma ut lite. Vart jag hamnade över natten vet bara mina närmaste. Ni andra behöver inte veta det, inte ännu iallafall. Men tack för en minnesrik kväll. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. ÄNTLIGEN!

slappaste helgen på länge.

Dessa dagar har varit riktigt lugna. Har bara tagit det lugnt. Varit och fixat mitt hår varit en snabbis på stan. Har faktiskt inte orkat umgås med någon. Bara återhämtat mig hela helgen riktigt skönt har det varit. Det har jag behövt. Är man med samma människor i 10 dagar sp behövet man vara själv lite. Inte det att jag inte tycker om min kollegor men kan bli lite inte intensivt. Idag ska jag försöka hinna med träning och träffa en kompis. Imorgon börjar jobbet igen. Skönt med lite vanliga rutiner igen.

RSS 2.0