Sammanfattning om hur sändningarna gått.

Oj jag såg nu att jag skrivit upp vad magasin har för ämnen, vi är ju nyheter så vi gör ju två sändningar per dag en klockan 19:00 och en klockan 20:00 , så jag har inte medverkat i produktionen av magasin, sådär nu var det problemet löst.
En liten sammanfattning av veckans sändningar.
Om ni har läst det förra inlägget jag skrev vet ni vad jag har haft för positioner under veckan. Men iallafall. I måndags var jag scripta, för er som inte vet vad det är så är det jag som räknar ner inför påer och inslag, första sändningen ville inte bildproducenten att jag skulle räkna ner till påerna utan bara inslagen vilket inte gick precis som det skulle. Ibland är det svårt att veta om man ska ta egna iniativ eller om man ska lyda order. Jag lydde order, jag hade frågat bildproducenten hur han ville ha och då lyssnade jag, men det skulle jag inte ha gjort. Eftersom då blev det helt fel, jag erkänner mina fel, men denna gången tycker inte jag att det var mitt fel.
Men andra sändningen blev faktiskt bra. Vi är här för att lära oss, man kan inte lyckas direkt.

På tisdagen var jag bildmixer, vilket kan vara ett ganska stressigt jobb ibland. det är som sagt, ännu en gång säger jag det, det är svårt att veta exakta roller man ska göra. men allting löser sig till slut. Det som var krångel denna gång var att 10 min innan sändning fick jag reda på att kartorna till vädret skulle läggas in på bildmixer, nu fick jag ju hjälp med det, men nej det är inge  kul, men känner sig bara dålig och folk suckar över att man inte gjort det. Men jag ser det som en merit, jag lär mig av mina misstag och nu vet jag att det är bildmixerns jobb att göra det. Ni kanske tycker att det låter som en självklarhet, men när du har hundra saker i huvuder av vad du ska göra är det lätt att missa vissa saker. Men det är inget försvar. Men sändnigen gick som smort hade lärt mig chroma keyn och allt, så det blev jätte bra om jag får säga det själv.

Onsdagen, ja den vill jag egentligen inte prata om men jag står för mina misstag. Eftersom jag var redigerare och mitt material inte skulle komma in förren klockan 2 så tog jag det väldigt lugnt hela dagen. På kvällen skulle ju jag vara vb-tekniker och den har jag ju lärt mig sen förra sändningen trodde jag men sen hade vissa ändringar kommit. Jag var klar med redigeringen och nertankningen till evs 5 min innan sändning, och lika så var det för dom andra redigerarna. det var enormt stressigt, trodde hjärtat skulle hoppa ur. men iallafall när vi ska börja så får jag höra ett kommando jag aldrig tidigare hört: starta vb i monitor. jag var ju inte med på repitionerna eftersom jag satt ju och redigerade då och då hade dom gått igenom hur man gör det så klart, så 30 sek innan så får jag reda på att jag ska mixa in vb med en spak. problemet var att jag var så stressad och det fanns två spakar, tror ni inte att jag rycker i fel spak och ingenting händer, jag fattar ingenting.
Bildproducenten skriker till mig och blir arg och det bli ju inte bättre direkt. men men sen så går allting som det ska, men det är sjukt mycket att komma ihåg att man ska göra. Mådde väldigt dåligt efter den här sändningen, kände mig jätte dålig och misslyckad, och jag fick kommentarer om att jag inte skulle tagit det så lugnt som jag gjorde på dagen och att det var oansvarigt av mig att inte ha lärt mig evs under dagen. Grejjen är att jag kan evsen, det enda som jag inte visste var hur jag mixade in den på monitorn och jag blev uppstressad av bildproducenten och får prestationsångest och då brukar det gå fel. Det enda jag har att försvara mig med är att jag var sjukt stressad och veta något ungefär 30 sek innan sändning och få in det helt , det är nästan som det går in i ett öra och ut ur det andra. Men jag säger så här , vi är i en skola och ska lära oss, mina klasskompisar kanske är felfria, men det är inte jag. Jag är tacksam i efterhand att jag gjort fel, för dessa saker skulle jag aldrig lärt mig lika bra som jag gjort nu när jag har misslyckats. Men det var en väldigt jobbig kväll för mig. stressen tog över mig och fick mig nästan att sluta i gråt, för jag har en sådan enorm hög presenationsångest på mig själv och kräver väldigt mycket av mig själv. Och misslyckas jag sjunker jag ner till botten, för det hör inte hemma i min värld. Men nu blev det så och jag kommer ta åt mig kritiken och sedan lära mig av mina misstag. Ikväll är jag bildproducent och INGET ska gå fel idag. jag ska vara helt felfri i sändningarna och jag tänker gå igenom med varje person inne i kontrollrummet och kolla så dom har koll på sina roller , för jag vill inte att ngn ska känna sig så dum som jag gjorde igår.


RSS 2.0