Min dag i ord..

Efter 9 timmars sömn steg jag upp ur sängen för att sedan ta mig till jobbet 45 min senare. Det är inte det lättaste när man vet att ens pojkvän får ligga kvar obegränsad tid och bara lata sig. Men efter lite mackor i magen så var jag redo att börja min resa till jobbet. För första gången sen intensivkursen så tog jag upp teoriböckerna och började återigen med inlärning om regler i trafiken och allt vad körkortet innebär. Det blev hela vägen från Örbyhus till knvista. Sen kan jag helt ärligt säga att jag inte minns vad jag gjorde resten av resan, jag var knappt vaken tror jag.
Det sjukaste är att när jag sover mer än 6-7 timmar så är jag död hela dagen. Men sover jag inte mer än 6 timmar så är jag hur pigg och alert som helst hela dagen, och då menar jag utan kaffe.
Nu på kvällen ringer det ingenting så det är därför jag har tid att sitta och slösa runt 15 min av mitt liv på att skriva ner detta.

Under kvällen har jag varit så trött att jag inte märkt att headsetet har kopplats ut, jag skriver helt fel ord, jag skrattar åt ingenting och är helt stojig. Jag tror Evelina behöver gå och lägga sig snart! Det känns lite tungt att veta att det är runt 3 timmar kvar tills jag kan krypa ner i min säng och sova.

Men men sådant är livet och nej jag är inte bitter :)


Var inte rädd...




Att gå och bära på en känsla som inte gör dig gott, gör ingen gott!
Jag har lärt mig att det är bättre att få ut det man känner.
Var inte rädd , det kommer hjälpa dig att må mycket bättre.
 Det spelar ingen roll om det är mot en vän, en familjemedlem eller din pojkvän.
 Du måste kunna visa vad du känner utan att du känner att du har gjort fel.
Har det hänt något, berätta då vad du känner och diskutera om saken istället för att dölja det inom dig.
Det gagnar verkligen ingen, inte dig och ingen annan heller. Det kommer en dag då du inte orkar mer och då kommer allt rasa under dig, och problemet du hade innan kommer bli så mycket värre om du har för mycket i bagaget. En liten sak kan du göra en väldigt stor sak av , då du har för mycket som hänt!
Och ibland så är det en oskyldig person som får ta skiten, för han/hon var på fel plats vid fel tidpunkt.
Du är stark och tuff, du måste bara våga visa känslor ibland!


<3

Haft en härlig helg med min älskling. Vi tillbringade helgen hos svärfar. På dagarna jobbade de med hundgården och då tog jag med mig lite hantlar ut och tränade lite. Fick ta ett oväntat besök på akuten. Men det blev en god lunch på IKEA och älsklingen fick övningsköra lite i stan också, så vi behöver inte se allt negativt.

Helgen blev för övrigt väldigt lugn , men väldigt mysig! Behövde lite tid med mitt hjärta efter en hel veckas körkortpluggande. Massa mys blev det :)




RSS 2.0