Min kärlek♥














Morgonpass på gymmet.

Steg upp ur sängen vid 8 tiden imorse. Tog det lite lugnt sedan drog jag vidare till gymmet. Bästa starten på dagen. Körde 20 min intervaller på löpbandet först. Det var sjukt härlig känsla. Tyckte 20 min räckte. Vill inte börja för hårt. Sedan blev det rygg och mage i styrka. Blev väl iaf ett träningspass på 1 timme. Får se om jag tränar innan jobbet eller efter jobbet. Men något av det blir det nog iaf. Har precis ätit frukost och duschat så nu tar jag det lugnt fram tills jag ska dra till jobbet.


Första säljet.

Hade en mysig dag hemma hos syster och Marcus i söndags. Sov kvar där tills igår. Åkte hem till Uppsala och matade katten sen mötte jag upp David och Lina för att åka till eckerö linjen. Fick låna Davids mammas bil. underbart att sitta bakom ratten igen. Hade det jätte trevligt på båten klickade jätte bra med Davids tjejkompis. Blev en lyckad dag på sjön. Idag var min första dag på jobbet som jag fick börja pitcha. Reggade även mitt första sälj idag på en Samsung s5. Riktigt stolt över mig själv måste jag säga. Har lärt mig sjukt mycket idag. längtar tills jag kan alla system och allt då kommer jag sälja som smör. Trivs sjukt bra gör jag känns verkligen som jag hittat rätt. Kommer nog trivas väldigt bra på det här jobbet. Livet leker och jag mår toppen. Underbar känsla.




Ledig trots schemat säger tvärtom. :)

Har haft 3 riktigt intensiva men roliga utbildningsdagar i Stockholm med nya jobbet. Hjärnan är full med information som ska lagras på rätt sätt och man har mycket man ska komma ihåg. Allt från hur man säljer till hur man ska hantera invändningar till hur systemen funkar. Det känns så bra. Det känns som att jag har hittat rätt till slut. Många tycker inte om försäljare men jag brinner verkligen för försäljning vill ha ett jobb där jag kan utvecklas och självklart tjäna massa pengar. Jag har stora krav på mig själv och det finns inget som kan stoppa mig nu. Så fort jag kommit in i det så ska det nog gå väldigt bra tror jag. Åkte till butiken imorse men verkar som det blivit lite dålig kommunikation. För hur ska jag kunna sälja när jag inte har ett enda inlogg till något system. Mycket bra fråga. Så nu är jag ledig framtills måndag eller tisdag. Enligt schema till tisdag men lite oklart ännu. Men självklart så klagar jag inte på lite ledighet. Synd att jag inte visste detta tidigare för då hade jag annars åkt till Sävsjö i helgen eftersom en av mina bästa vänner där nere har dop för sin son idag som jag gärna hade gått på. Men men sånt som händer tyvärr. Idag ska jag istället städa lägenheten och njuta av det fina vädret. Blir nog även en tripp till gymmet. Gäller och passa på nu när man är ledig. Ska även sätta mig ner och skriva på ett tränings schema veckovis nu när jag har schema på jobbet så kan jag anpassa min träning efter det. Riktigt skönt. Vill verkligen komma igång med min träning nu. Jag vet av erfarenhet att jag säljer bättre när jag tränat än om jag inte tränat.

Mysig helg och mysig tisdag.

Hade en mysig helg med familjen i Stockholm var på inflyttningsfest och inflyttningsmiddag hos syster. Igår var min första dag på nya jobbet. Gick jättebra. Det är mycket att lära måste jag säga men dagen gick jätte fort och gick iallafall där ifrån med ett leende på läpparna för att det känns som jag hittat rätt. Tror jag kommer trivas som fisken i vattnet på det här jobbet. Idag har jag spenderat hela dagen i Örbyhus med min fina Sanna och Mysan. Måste erkänna att det var ganska jobbigt att kliva av tåget i Örbyhus idag. Kändes tomt på något sätt. Senaste gången jag var i Örbyhus så var det fortfarande jag och Sonny och jag minns att jag var så glad. Allt kändes som att det skulle bli som förr igen. Jag trodde nog att det skulle vara vi två i slutet men tänk så fel man kan ha. Mycket kan förändras på 2,5år. Men jag mår väldigt bra. Jag är inte ledsen eller något, utan livet går vidare och jag är glad för den tiden vi hade vi har väldigt fina minnen tillsammans som jag alltid kommer bära med mig. Han var min första kärlek och det kan ingen ändra på. Jag är glad att vi skildes åt som vänner och jag kommer se tillbaka på dessa år som en lärdom i livet.

Lyckad kväll!

Hade en sjukt bra kväll igår. Nick och Joel kom till mig vid 10 tiden då började vi dricka lite. Sedan vid 12 tiden drog vi till Terassen tog en drink. Hittade ett härligt gäng som vi hängde med. Sedan drog vi vidare till Oasia. Vi hängde med samma gäng hela kvällen. Sedan vid 3 tiden drog vi med gänget hem till mig och hade efterfest. Alla skötte sig jätte bra måste jag säga. Ingenting snott ingenting som gick sönder. Riktigt skönt. Vid 5 tiden så drog alla hem och då gick vi och lade oss.
Vaknade vid 10 tiden då var det bara hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Drog till max och åt frukost och nu är vi på väg till Stockholm. Ska lämna lite kläder på kontoret och sedan vidare till syster för att träffa familjen. Kommer bli en mysig helg känner jag på mig.







puss på er!

Sjukt bra kväll med bästa killarna. Länge sedan jag hade en sådan bra kväll jag säga. Tack för ikväll Joel och Nick ni är bäst!



JAAAA JAG FICK JOBBET!

Vaknade av bästa samtalet imorse. Dom ringde och sade att jag fick jobbet så himla glad jag blev. Underbart att veta att på måndag ska jag precis som alla andra stiga upp till jobbet. Det räckte med 2 veckor som arbetslös höll på att dö av tristess. Ser verkligen fram emot det. Ska bli så himla kul! Sitter nu på balkongen och njuter av att solen skiner så vackert. Ikväll kommer Nick och hans kompis hit så ska vi dricka lite och fira mitt jobb. Woho! Kommer nog bli en trevlig kväll. Sedan har jag hela helgen fullbokad med att träffa familjen och inflyttningsfest hos syster och även med dom ska jag fira att jag fått jobb. Nu väntar jag bara på svar från lägenheten som jag var och kollade på. Jag är så himla lycklig just nu. Vill verkligen tacka alla för att dom stöttat mig och trott på mig ni är guldvärda. Puss på er!


Vanlig torsdags kväll med härliga människor. ♥

Igår vaknade jag ganska sent tror klockan var närmare 12 när jag steg upp. Gjorde mig i ordning och drog iväg till Kista på arbetsintervju. Jag kände ändå att intervjun gick hyffsat bra sen måste ju motparten känna samma sak men fick en bra magkänsla iallafall. Drog därifrån vid 6 tide och åkte då direkt till Brantan och kollade på en lägenhet som jag är sugen på att hyra. Så vi får väl hålla tummarna om det. Sen efter det dyker Malin upp hos mig och vi sitter och snackar en massa skit och har jätte trevligt. Sen litr senare kommer Nick förbi och spenderar kvällen med oss vi åker ut och Cruisar lite bil och har allmänt trevligt. Sen sittet jag och Nick uppe till klockan 6 och dricker vin och har allmänt trevligt. Blir väckt klockan 9 av att jobbet som jag var på intervju på meddelar att jag gått vidare i processen och att dem behövde referenser. Nu är det verkligen så nära. Och jag vill verkligen ha det här jobbet så nu håller jag alla tummar och tår. Vi åker sedan till willys handlar lite frukost och åker sedan hem äter frukost och tar en kaffe på balkongen. Mycket trevligt! Nick åkte hem för en stund sedan sen åker han iväg på 6 veckors jobb i Göteborg på lördag så hoppas hinna träffa honom innan dess om jag har tur. Nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt blir nog en långpromenad snart eftersom vädret är så fantastiskt.

RSS 2.0