Marieberg och Bio med fina människor

Först var jag och Emil på Marieberg, vi åt och handla massor. Eller nej jag handlade massor han var bara mitt trevliga sällskap.
sedan hämtade vi upp Linnea och drogtill pierre och var där tills bion skulle börja.
I sista minut bestämde sig killarna för att följa med på bion, men dom satt inte med oss.
Bio var kanon bra! Verklgien 5 av 5 till den!
Sedan drog jag och Linnea hem till mig och låg och pratade innan vi somnade!
Kul att träffa er igen killar! Hoppas det blir snart igen!
 

Mina nya skor



Hittar ingen bild på bara mössan , men här är den!



Lördagens händelser

Tyckte att jag hade varit lite väl lat denna veckan så igår när mina vän var på jobbet så tänkte jag attt det skulle vara skönt att simma några längder på simbadet. Går dit vid 7 tiden och går inte därifrån förren vid halv tio. Det var bara tänkt att jag skulle simma runt 2000m men när Robert skriver att han har simmat 5000m blev jag taggad och jag ville inte vara sämre än honom. Så tro det eller ej så stannade jag på 5000m, 2500 crawl och 2500 bröst, gissa om jag är trött idag. Mellan varje 1000m vilade jag 5-7min sen var det bara köra på igen. Vad underbart stolt man var när man hade simmat klart. Räknade ut att jag simmade 5km och gick 5km, vilken träningsdag!
Jag slocknade direkt när jag kom hem och vaknade nu vid 11 tiden, snart ska jag gå till bussen och åka hem till örebro! och möta upp Emil så ska vi gå på marieberg sen vid 6 ska jag möta upp min favorit flicka och kolla på Harry Potter!



Inspelning utav trailer.

Igår riggade vi inför inspelningen utav våran trailer till våran program ide, sen gick jag Elise och Linnea och käkade. Frågade teamet hur filmningen hade gått, och dom var väldigt nöjda med uppriggningen och inspelningen , så ska bli spännande och se sen. Jag hade tur att jag fick åka med Pelle hem, då det var svinkallt ute! Och jag har ju bara tennisskor.
Men på lördag får jag mina nya skor, mysigt!
Igår blev det efterlängtat gym med Kicki, såå underbart skönt! Blev 45 min kondition och sedan 1 timme bröst och mage, så mycket roligare med sällskap. 
Somnade gott igår kan jag lova, och vaknade pigg! Måste komma igång helt nu , mår ju så mycket bättre. Hoppas det blir mer tid till träning nu när vi ska göra personporträtt! För det behöver jag!
Efter lunch idag drar jag till Närkes skogarna igen, och det gillas mycket!
Nu börjar våran teknik lektion igen!
Skriver snart igen!

 
 



Mysigt!






Dessa inköp ska jag göra i Örebro =)



 
Såå mysiga, men inte speciellt snygga, men dom ska jag ha!


och dessa åhh vad mysiggt!


Mitt dröm jobb!

Det händer inte så mycket i skolan just nu därför det har varit så dåligt med uppdatering. Men igår kom Reza Parza , en väldigt duktig regissör och besökte skolan, även gammal elev på GTV. Det var väldigt intressant eftersom jag själv vill bli regissör i framtiden. Fick mycket bra tips och ideer ifrån honom. Har kommit underfun med att det är väldigt mycket som ska till för att bli regissör , men jag ska göra mitt bästa för att lyckas. Man kan inte annat än försöka och göra sitt bästa. Sen får vi se hur det blir! Det var iallafall väldigt kul att se allt han har producerat. Dagen igår gick vi till 10 men det gjorde inget, för han var väldigt bra. Men i slutet var även jag jätte trött och höll på att somna även jag. Om ni får chansen och kolla på denna film "Före stormen" så ta tillfälle i akt, riktigt bra film. Och gissa vem som är regissören? Jo Reza Parza :)
Nästa vecka börjar vi med personporträtt och jag är utvald som teamets redigerare, ska bli jätte spännande. Då kommer det komma uppdateringar oftare , Ni har mitt ord!

 


Dag 1: Om mig själv.



Evelina Nathalie Karlsson är en väldigt glad och positiv person, visst har jag mina dagar då jag också kan vara buttrig och negativ men i hel het är detta jag.
Jag har ofta kallats nicke nyfiken, och det är att jag är så nyfiken av mig, vad folk tänker tycker pratar om m.m.
Finns både för och nackdelar med att vara nyfiken.
Min starkaste sida är nog att jag är väldigt målmedveten. Bestämmer jag mig för något så ger jag järnet i att fixa det också, även fast jag får genomgå blod svett och tårar så satsar jag ALLT!
Några exempel på min målmedvetenhet:

*Jag gick inte ut med ett enda IG i grundskolan fast jag hade det väldigt tufft där ett tag
*Jag gav inte upp killen som hade tjej, utan var iställlet hans kompis och väntade på honom.
*Jag var kär i en kille i 2 år innan vi blev tillsammans, och då var det verkligen honom och ingen annan.
* Redan under 2an på gymnasiet  fick jag tankar om att söka till Gamleby Tv produktion, och här är jag nu!
* Kom in på högskolan i skövde och kände att det var så jobbigt och ville bara sluta, men jag gav mig inte jag skulle lyckas. Slutade med att jag skrev två hemtentor godkänt och fick mina 30hp, det var tufft men jag gav mig inte.
* Blev arbetslös och gav mig inte förren jag fick jobbet på Viasat.
* Gav inte upp mina drömmar om gamleby , så efter andra gången jag sökte kom jag in.
* Lära mig laga mat, och det är jag på fullgång med så snart är jag kock, nej men skämt och sido. Jag lär mig mer och mer för varje gång jag står vid spisen

Nu har jag gjort ett träningschema och kost schema som jag har som mål att följa och se utveckling på, får se hur detta går!

Under hela min uppväxt har jag nästan alltid dragit mig till killar, inte kärleksmässigt utan kompisar. Visst blev några killar kära i mig under åren men jag tyckte mest om dom som kompisar. Jag är en typisk pojkflicka, och det måste jag nog säga att jag är fortfarande, jag bryr mig inte så mycket hur jag ser ut eller vad folk tycker om mig, iallafall inte i skolan. Jag går utan smink hela tiden i skolan och typ alltid uppsatt hår och nej är inte snygg, men aa det kommer det med.
Träning är min passion. Jag brinner verkligen för det. Ända sen jag började simtävla när jag var 6 år så har jag brunnit för att träna och röra på mig. Sen kom fotbollen och det satsade jag verkligen på,  hade någon paus men det var inte länge, när jag var tvungen att sluta med fotbollen pågrund utav flytt så började jag springa och gymma och hålla mig igång. Jag hade en period då jag gick upp ganska mycket i vikt och kände mig inte alls fräsch eller något , men nu tar jag hand om min kropp och tänker på vad jag äter och så.
Jag är en väldigt bra pratare men även lyssnare. Jag hoppas och tror att mina vänner vet att när jag säger att jag alltid kommer finnas för dom så menar jag det verkligen . Mig kan dom alltid ringa om dom behöver prata!
Familjen och mina vänner är min vardagliga energi!


Fredagens bravader!

Fredagskväll skulle Kristoffer komma hem till mig på besök, men eftersom han är så fullsmokad med jobb jämt så ringer han och säger att vi ska tillbringa natten i köping pågrund utav att han skulle hjälpa till på mässan i Örebro. Så han kom och hämtade mig vid halv 9 så vi var framme vid halv 11 tiden ungefär. Vi drog ner till baren och satt där med några snubbar och pratade. Väldigt trevligt!
Dagen efter försov vi oss och fick äta en väldigt snabb frukost! Och sedan dra oss vidare till Örebro och hjälpa till.
Fördelen är ju att man jobbat med viasat så jag fick hjälpa till lite på ett hörn, men mest var jag ju ett sällskap för Koffe.
Vid 1 tiden fick jag ta tåget hem för att hinna hem till höstfesten vi skullle ha med gtvarna intag 15 och 16. Men tack för dessa dagar vännen ! Du är bra!

På besök i Uppsala!

Efter sändningen i torsdags drog jag till en kompis och sov i Linköping, sen vid 10 tiden dagen efter så gick min buss till Uppsala. Resan gick rätt segt men som tur är så har jag kompisar som vill göra mig sällskap i telefon när jag åker långa sträckor. Var framme i Uppsala vid 2 tiden och då tog jag första bästa bussen hem till min mormor och morfar.
Hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning till kvällen, sedan kom syster och vi blev bjudna på 3 rätter middag. Till förrätt: räkmacka , huvudrätt: Fläskfile med någon sås och krossad potatis, Efterrätt: hemmagjord vaniljglass. Mm det var ritkigt smarrigt! Väldigt trevligt var det, har saknat dom alla! Men särskilt systra min! Hon är ju min andra halva!
Senare på kvällen tog jag tåget till örbyhus och så hämtade zillah och hennes mamma upp mig och vi drog ut i skogen.
Vi skulle på fest hos Lilian, för hon hade fyllt år. Jag träffade så sjukt mycket folk som jag inte har sätt på flera år så det blev väldigt lyckat. Men fick sova på golvet då det inte fanns några sovplatser och jag kunde inte sova för det var några som snarka så vi sov på golvet i en barnkammare,  men det är ju faktiskt självförvållat, Ha med sig öronproppar ska jag börja med när jag ska bort. Dagen efter åkte jag till Jessica och hennes kille Peter i Österby, väldigt kul att träffa dom igen, och särskilt Jessica eftersom jag inte träffat henne på flera månader. Vi gick en promenad i det härliga höstvädret och sen hade vi mys i soffan med lite gott och kollade på idol och paradise hotel. Dom hade världens sötaste kissekatt, Elsa hette hon, ville bara ta med mig henne hem.
Drog vidare till Charro och fixade mig inför kvällens händelse, som var krogen med Zillah! Men först så drog jag Charro och Carina in och käkade kina buffe, åhh vad gott det var, sjukt länge sen jag åt det! Kvällen blev väldigt lyckad, sjukt mycket folk på krogen, så vi dansade hela kvällen, förutom när jag var tvungen att vila mina fötter. Träffade även massa folk denna kvällen. Uppsala känns så litet eftersom man alltid träffar massa folk som man känner, men jag klagar inte det är bara kul såklart!
 Kvällen avslutades med att jag drog hem till Charro och sov.
Tack för denna helg, ni fick mig glad och gav mig ny energi, ni är fantastiska! <3


Skolans uppgifter

Sändningen förra veckan gick jätte bra, är sjukt nöjd med allas insats, Göran höll ettt väldigt fint tal till oss om hur duktiga vi hade varit. Väldigt kul att höra! Alla var på jätte bra humör och alla bad om ursäkt till varandra för deras dålig humör och så avslutades kvällen med mat på Ubbes, tyvärr kunde inte jag medverka då jag drog mig upp i landet. Men hoppas ni hade trevligt!
Denna veckan har varit väldigt mycket att göra vi har filmat klart ljussättning, gjort klar ljudövningen och idag ska vi redigera ljussättning och skriva gruppuppgiften om att göra en analys av en scen ur en film. Sen imorgon så blir det lugnt igen, känns skönt att vi snart kan lämna dessa saker bakom oss och slappna av lite. 
Nu för tiden är jag van med att det är skola fram till 8-9 istället för 5 , så när klockan är 5 så tänker jag , okej bara 4 timmar kvar, haha! Men jag trivs så bra att få jobba med det jag brinner för så det är jag så tacksam för! Tack för att jag får denna chansen!

Missa inte nästa inlägg som handlar om mitt besök i hemstaden uppsala! 

Positiv igen!

Känns skönt att ha pratat med dom personerna som jag känner att jag har haft taggarna utåt mot, vill inte att dom ska tro att jag inte tycker om dom, för det gör jag. Men har man dåliga dagar så får tyvärr vissa ta smällen, även fast dom inte borde göra det. Men nu känns det bra igen! Ser fram emot kvällens sändning. Väldigt stolt över oss som gjort ett så bra jobb, trots motgångar. Alla har varit lite griniga på varandra men jag tror detta kommer gå över när vi är klara, detta har berott på stress och nervositet. Vi har annars väldigt kul tillsammans när vi jobbar.  Hoppas ni kolllar på oss ikväll!

En extra credit till våran bildproducent Anna waller, Jag tycker du gör ett kanon bra jobb! Fantastiskt bra!

TV-sändning!

Nu är det inte långt kvar tills våran tv sändning. Klockan 20:00 går stapeln av vårat första tv-program. Det är ett samhällsprogram som idag är riktat på kultur. Det har både varit jobbigt och kul att förbereda detta. Men mest kul. Men måste erkänna att jag inte varit på mitt bästa humör dom senaste dagarna. jag har varit lättretlig och sur och vrång. Allt detta på grund utav att jag inte varit frisk. tyvärr har detta gått ut över mina klasskompisar, men tänker inte ta på mig hela skulden på detta. Visst har jag varit grinig, men hade inte folket hackat på mig hela tiden så skulle jag kanske haft lite bättre humör. Men jag ber om ursäkt till mina klasskompisar om jag varit ohövlig. Jag tror det är bra att vi nu är klara med tv-produktionen och kan börja inta nya positioner, och jag får lämna gamleby i helgen, det känns underbart. Samla krafter och energi och komma tillbaka med det glada och sprallig humöret jag brukar ha. Och vara med människor jag håller varmt om hjärtat!

   


RSS 2.0