Veckans sändningar!

Nu har vi precis haft repetion på veckans kommande sändningar.
Denna veckan kommer jag att vara

Måndag: Redaktion/Scripta (Invandring/rasism)
Tisdag: Redaktion/bildmixer  (melodifestivalen)
Onsdag: Redigerare/VB-tekniker (kamphundar)
Torsdag: Bildproducent (graffiti)

Det kommer bli en härlig vecka med uppstigning klockan 5 för jag ska vara i skolan från klockan 6 dom dagarna som jag sitter på redaktionen. Men det är ju så kul så jag klagar inte =)

Ni kan följa våra sändningar på webben www.gtvgamleby.se =)



PUSS på er!


Samhällsprogram: MC-klubbar

Nu ligger mitt program ute på webben, alltså det är jag som sitter bakom spakarna (bildproducent) det sändes igår samhällsmagasin 23/2-11 www.gtvgamleby.se =) kommentera gärna här sen :)

Magasin och Nyheter

Riktigt dålig uppdatering, men det har inte hänt så jätte mycket roliga saker i skolan på senaste tiden. Vi har bara haft massa teorilektioner så kände att det fanns inte så mycket att skriva om. Men nu ni är det andra bullar.
Imorgon börjar våra 2 sändningsveckor i Nyheter och Magasin, ni kan följa oss på www.gtvgamleby.se , där kommer ni kunna följa alla våra sändningar. Mina roller under magasin veckan är:
Måndag: Redigerare/Studioassistent
Tisdag: Ljud 2/Kamera 3
Onsdag: Redaktion/Bildproducent
Torsdag: Redigerare/VB-tekniker

Det kommer att bli väldigt intesiva dagar, börjar 06-07 på dagarna och slutar vid 21 på kvällen, men det kommer att bli så kul! Älskar att få hålla på med det jag brinner för, nu hoppas jag att jag blir helt frisk så jag verkligen kan få njuta av det istället för att inte ha någon ork alls.

Kommer skriva varje dag hur sändningarna har gått, så håll utkik :)



Så här ser denna scenografi ut för magasin. Läcker va?


RSS 2.0