Fredagskväll!

Åkte till Örbyhus och mötte upp hjärtat hos Emelie och Sanna! Vi hade planer på att åka och bada men vi drog oss it i sista minuten. Vi åkte och köpte mat på gullans och satte oss i solen och käkade. Sedan kom Madde och Fanny hem till Emelie och Sanna och då satt vi och drack och hade det trevligt! Pratade massa gamla minnen och tiden bara rann iväg . Sonny tjatar ju om att vi ska flytta till Örbyhus när vi måste flytta ut i december. Vi får väl se vart vi hamnar! Jag är en storstadstjej nu så känns väldigt konstigt att flytta tillbaka till lilla Örbyhus där man är uppvuxen. Men vi får se vart tiden tar oss! Tror faktiskt det skulle kunna vara mysigt ändå! Nu sitter vi på tåget till Uppsala , ska åka hem och matta katten sen blir det vidare till Sthlm för våran natt på hotell eftersom vi varit tillsammans i 2 år! Kommer bli mysigt!


Jun. 29, 2013


En lång jobb dag!

Sitter på jobbet och har nu jobbat 3,15 h , för er som inte er som inte vet vad jag jobbar med så är jag innesäljare för företaget mysaftey. Företaget är ett vardagssäkerhets bolag och säljer nyckelbrickor, id skydd, spärrservice m.m. Jag säljer alltså dessa tjänster! Inte så lätt att sälja när man fått 4 samtal på 3h. Tur att man har en grundlön och inte bara provision. Snart är det äntligen helg. Den är efterlängtad!


Torsdagsmys!

Blev en mysig kväll med bästa vän med vin på balkongen! Älskar känslan att veta att hon är bara ett samtal bort! Nu får hon aldrig flytta härifrån! 
 
 

RSS 2.0