"Amatör eller proffs"

Nu har vi kommit en bit på vägen på våran program ide, det enda jag kan säga är att den heter "amatör eller proffs" , mer kan jag tyvärr inte säga. Ni får sjäålvklart se när den har presenterats för någona i branschen.  Det är många i gruppen som har riktigt bra ideer och tankar, tycker vi kommit en bit på vägen iaf, den ska ju inte vara klar förren vid slutet av året, men det är mycket mer att göra än vad man själv kan tro. Men det är ju så kul!

Nu ska jag snart dra iväg till tåget och dra mig till Sävsjö och ska tillbringa helgen hos Robert! Efterlängtat =) 

Gamleby, Tv-produktion!

Efter 4 månader på Viasat kundsupport börjar jag på en två årig linje på tv-produktion i Gamleby , ett mål i livet av klarat? Fantastisk skola med möjligheter att lyckas med min karriär inom denna bransch. Schemat är fullsmokat, ljussättning, manusskrivande, journalistik, tv-produktion , program ide, ja och mer! 8 timmar om dagen i denna bransch är fantastisk rolig, äntligen börjar vi med produktion och inte bara massa föreläsningar. Detta känns 100% rätt!

Även kommit igång med gymmet och springadet igen, Jag är på topp helt enkelt! Hur bortskämd är man inte när man har ett eget gym på hemmet där jag bor. Gött mos!

Nu måste jag gå för vi ska prata om våran program ide , ha det gött hörs!


Uppdatering av blogg!

Nu tänkte jag ta mig i kragen och uppdatera lite av mitt liv. Har ju rätt mycket att berätta!

RSS 2.0