Första lediga dagen.

Efter en lång dag igår så sätter vi budget klockan 7 och får börja resan hem mot Uppsala igen, äntligen. Det var en riktigt tung dag igår jag gick på autopilot hela dagen. Riktigt kul att se mig själv så energisk. slutade på ett snitt på 7.5p på hela turnen och slutade även på bäst snitt vilket var mitt mål. Jag är så nöjd över turnén . Jag har haft jätte kul med mina kollegor. Och jag är stolt över mitt resultat. Satte budget 7 dagar av 10. Och hamnade äntligen på topplistan igen. Tappar säkert min plats nu när man är ledig men kul att se mitt namn däruppe igen. Idag känner man verkligen av att man jobbat 10 dagar i sträck . Ligger helt död i soffan. Men jag ska verkligen försöka komma upo och dra mig till gymmet. Skulle vara underbart. Lovat mig själv att jag ska komma igång med träningen igen nu på RIKTIGT!

Dagens resultat!

Vilken fantastisk dag! Min kollega går in och sätter sverige rekord och jag går in och sätter tvåsiffrigt. Stämningen på stand har varit underbar. Idag har varit en sådan dag när man inte minns vad man gjorde utan man har bara gjort något och det har blivigt grymt. Imorgon är sista dagen på turnen och jag är supernöjd med hela turnén. Nu är vi påväg till hotellet och har köpt blommor till kollegan det tycker vi han är värd.

Näst sista dagen på turnén!

Nu är det bara en dag kvar på turnén. Känns faktiskt riktigt skönt. Det börjar kännas att man jobbat 9 dagar utan vila. Men vad jag har tjänat pengar. Bästa resultat på turnén och bästa turnén resultat mässigt för mig. Känns grymt kul. Jag kan ju! Nu är det bara kämpa det sista. Men har ju mina fantastiska kollegor som peppar en så kan inte bli annat än bra.

Det är helt sinnessjukt hur man kan bli så glad av en människa. Bara genom att få sms från denna människa ger mig leende på läpparna hela dagen. Behöver inte ens vara något gulligt utan bara ett sms gör mig glad. Underbar känsla. Hihi!

Feb. 25, 2014


Bra avslut på denna lördag.

Dagen började sjukt segt men fick in 8,5p idag så nu ligger man precis under ett snitt på 8 det känns ändå helt okej. Det var inga lätta kunder idag utan man fick kämpa ganska mycket men då är man extra nöjd när man får bra resultat.
Avslutade kvällen med att äta middag på Fridays med kollegorna. Riktigt trevligt och gott! Trivs väldigt bra i deras sällskap det blir mycket skratt.
Smsar med han som ger mig pirr i magen. Den känslan är riktigt härlig måste jag säga. Sitter nu i taxin på väg till hotellet för att sova. Det är ju en ny dag imorgon.

Säljare?

Att träffa på kunder som själv är säljare och vet vad vi använder för sälj teknik och även säger det till mig. Det är en riktig kick när dom går med och så får man höra i slutet på sälj snacket att han tycker man är en väldigt duktig säljare. Då blir man väldigt glad. Nu är ju jag promotör inte säljare men ändå.

Håller mig kvar på banan.

Hade en riktigt grym dag på jobbet igår. satte 12,5p och pissade på budgeten. Självförtroendet var på topp vill jag lova. Idag satte jag 6p men kändes i kroppen idag att man var helt slut. Men kämpade in i det sista och behåller mitt snitt på budget så det går framåt iallafall.

Det finns en person som jag smsar med varje dag. När hans namn dyker upp på displayen på mobilen blir jag varm i hela kroppen. Varför jag känner så här och om det är mer än ett pirr det får tiden avvisa. Men det är en super härlig känsla iallafall. Han gör mig iallafall väldigt glad ser fram emot att träffa honom när jag kommer hem och han är oerhört bra på att peppa mig. Vem denna mystiske mannen är kommer ni inte få reda på. Tyvärr ;)

Frantiden ser ljus ut.

Sitter i bilen på väg till Väla centrum med Fredrik och Sandra. Hittils har jag bäst resultat på hela turnen och det ska vi självklart fortsätta med tycker jag. Jag har aldrig mått så här bra får fina sms varje dag av fina människor som gör mig oerhört glad. Riktigt peppad varje dag när jag stiger upp. 7 dagar kvar nu. Har massa saker att längta tills när jag kommer hem. Att bli singel var det bästa som kunde hända mig jag försökte vara lycklig men innerst inne var jag nog inte det. Nu kan jag fokusera 200% på mitt och det är något jag inte gjort på oerhört länge . Framtiden ser oerhört ljus ut och jag spelar inte ett spel utan jag är mig själv fullt ut. Livet är bra underbart ibland.

Grym start på turnen!

Börjar dagen med frukost med gänget och sedan morgonmöte. Älskar hotellfrukost det är riktigt lyxigt men framför allt riktigt gott!
Oskar skjusar ut oss till Väla där vi ställer upp snyggaste standet jag sett.
Börjar dagen med att sätta ett sälj nästan det första jag gör. Dagen rullar på lite segt men energi nivån är riktigt bra. Vi jobbade 10 timmar idag jag slutade på 8p näst bäst idag kändes grymt skönt. Oskar var iallafall nöjd med mig och det var jag ned såklart.
På vägen till hotellet sitter vi och sjunger och har riktigt kul faktiskt. Alla var på bra humör, Det gillar jag verkligen. När vi kommer tillbaka till hotellet går jag, Oskar och Sara och käkar i restaurangen. Jag käkade fläskfile med potatis och bearnaisesås. Riktigt gott!
Avslutar kvällen med att jag möter upp Markus och vi tar ett glas vin tillsammans och pratar om allt mellan himmel och jord. Den bästa avslutningen på en fantastisk bra dag. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Godnatt folket!

Första kvällen i Malmö.

Resan ner till Malmö gick bra. Vi körde på 5 timmar ner. Första biten körde Oskar och sista biten körde jag. Vi lekte massa lekar i bilen. Blev mycket skratt iallafall. När vi kom fram till hotellet lämnade vi bara allt på hotellrummet sen drog vi iväg och käkade.
Det känns så himla bra att vara på den här turnén. Helt fantastiska människor jag är här med. Tycker om dessa människor väldigt mycket. Dom lyfter upp mig hela tiden. Peppar mig varje dag. Har man en dålig dag så får dom mig genast på bra humör igen. Tack för att ni är bäst! Nu ska jag återgå och vara social med mina kollegor.

Lämnar Uppsala nu några dagar.

Sitter nu på tåget till Stockholm för att möta upp mina kollegor och börja resan ner till Malmö. Den personen jag kommer sakna mest under dessa dagar är inte en person utan min älskade katt Elektra. Det är sjukt att hur man kan älska en katt så mycket. Önskar att hon kunde följa med mig när jag ska iväg såhär länge.

Den här turnén kommer bli så himla grym. Jag har alla förutsättningar som finns. Kommer kunna bevisa att jag är värd en högre position på jobbet precis som min chef vill att jag ska ha. Nu kommer jag kunna fokusera 200% på jobbet och att tjäna pengar. Det är ju trots allt min framtid vi pratar om. Vi som åker är ett grymt gäng och jag tycker om alla väldigt mycket. Dom får mig att må bra vilket är sjukt viktigt. Vi är som en liten familj.

Peppad på livet.

Ligger och pratar med min bästa vän Robert i telefonen. Han vet hur man gör mig glad och peppad på livet bara genom att prata med mig. Funderar på att åka till Sävsjö efter turnén saknar dom enormt mycket.
Imorgon åker vi ner till Malmö för att jobba 10 dagar. Ska bli grymt kul! Riktigt taggad faktiskt. Nu kan ju siffrorna bara gå uppåt och pengarna kan börja rulla in igen.

Ensam är stark.

Jag trodde att när det tog slut mellan mig och Sonny skulle jag vara rädd för att vara ensam. Men ska jag vara riktigt ärlig är det precis ensam utan något killsällskap som jag verkligen behöver. Bara tänka på mig själv och göra det som jag känner att jag vill göra. Har haft sällskap med en kille i 2 dagar nu han är jätte trevlig och mysig men jag släpper inte honom nära. Jag känner mig inte bekväm jag har min comfort zon känner jag . Och jag vill inte ha någon just nu och jag vill inte ha tillbaka Sonny heller. Nu vet ju jag att han är på G med en annan men jag menar att jag mår inte dåligt över det utan han och jag var slut för länge sedan egentligen bara jag som inte vågade tänka mig vara ensam och målade upp en bild att allt skulle bli så bra. Men nu mår jag väldigt bra och gläds över att Sonny träffat någon. Borde ha släppt honom för länge sedan. Bättre sent än aldrig. Jag vet iallafall att jag kommer vara singel ett bra tag. Och det trivs jag med. Jag kommer inte titta bakåt. Jag har lärt mig mycket så bara använda sig utav sina erfarenheter i framtiden.

Alla hjärtans dag!

Har haft tunga dagar på jobbet resultats mässigt men det har jag sådan tur är inte varit ensam om om man får säga så. Annars mår jag faktiskt väldigt bra. Jag är glad utan att fejka det. Har fantastiska människor runt mig som peppar mig.
Idag är det alla hjärtans dag jag personligen tycker den dagen är överskattad. Men jag är iallafall glad att jag slipper sitta ensam ändå lite deprimerande skulle det vara.

Kommer till insikt.

Efter mycket funderingar har jag nu kommit fram till en hel del. Har pratat ett långt samtal med mamma och hon fick mig att inse massor. Men det jag och Sonny hade är något speciellt han var min första kärlek och vi har många fina minnen. Visst var hade vårat förhållande upp och ner gångar men jag tror att jag talar för båda två att vi älskade verkligen varandra. Jag vet att jag vänder väldigt fort först blir jag arg och förbannad men sen kommer jag ofta till insikt efter ett tag. Att sonny gjorde slut är inget jag kan bli arg på honom för och av vilken anledning han gjorde slut kan jag inte heller bli arg för. Han gjorde slut för att han inte var kär längre. Thats it. Om han är kär i någon annan eller inte har jag inte med mig att göra. Det enda jag kan göra är att lyckönska honom och gå vidare. Ingen mår bra utav att gå och vara arg. Jag menar är det slut så är det slut. Sen får han göra precis vad han vill och jag också. Med det här inlägget vill jag säga att jag släpper nu taget om Sonny. Jag har tagit bort honom på facebook och instagram och det är inte av den anledningen att jag är arg eller något utan. Nu är allting så nytt och ska man gå vidare måste man bryta kontakten och inte bli påmind om honom hela tiden. Så det är ett drag som jag gjort för att jag ska kunna bearbeta allt.

Rätt inställning.

Pratade med min kollega idag om inställning. Han sade till mig att när jag har rätt inställning till jobbdagen så kan inget stoppa mig att jag kan sätta budget vart jag än står bara jag har rätt inställning för att jag är en sådan bra säljare så jag kan sälja vart som helst bara jag har rätt inställning. Det fick mig att tänka om. Det är därför min chef alltid sätter mig på svåra locations för han vet att jag har kunskapen och kompetensen för det. Borde ta vara på det och inte gnälla över att han sätter mig på "sämsta" locations. Han litar på mig att jag ska fix det. Från och med imorgon ska jag ha rätt inställning vart jag än står och visa att hans uppfattning av mig stämmer. Jag är toppsäljaren på företaget och jag ska dra fördel av det med. Imorgon börjar allt på riktigt.

Blir galen på mig själv.

Jag blir galen på mig själv. Förstår inte varför jag ska vara så löjlig. Att jag blir nojig för minsta lilla Jag tänker alldeles för mycket. Jag vet ju att jag inte behöver oroa mig egentligen och så är jag en tjatig och jobbig flickvän som behöver sjukt mycket bekräftelse. Det är väl klart att man inte kan vara på topp jämt. Men man är ju så jävla rädd. Rädd att man ska göra fel rädd för att förlora sin lycka igen. Nu när allt börjar kännas så bra och jag känner mig lycklig. Det är klart man blir extra orolig då. Men jag vet egentligen hur min karl funkar. Och då blir jag ännu argare på mig själv. Jag älskar ju honom så mycket! Man är väl alltid orolig för att ens partner inte känner likadant. Men säger han att han älskar mig så gör han det. Måste hålla mig lugn. Det värsta som finns är att ha en osäker flickvän. Kan bli väldigt jobbigt i slutändan. Sonny är väldigt bra på att vara tyst i fel tillfällen. Då när man egentligen bara behöver höra. : Jag älskar dig och vill vara med dig men just nu är jag lite trött eller inte på världens bästa humör. Men du har inget att oroa dig för. Men det får jag typ aldrig höra. Men innerst inne vet jag ju att jag inte ska ta åt mig. För vi har känt varandra sålänge. Förra gången vi var tillsammans så lärde jag mig hantera min oro på rätt sätt. Ska försöka hitta tillbaka till den tryggheten. Allting skulle vara så mycket lättare då.

Nedförsbacke blir uppförsbacke.

Det känns som att alla pusselbitar börjar hitta sin plats i mitt liv. Är tillsammans med mannen i mitt lv. Han som kommer bli pappa till mina barn i framtiden. Han som jag planerar att spendera hela mitt liv med. Han som gör mig så lycklig. Jag är så otroligt glad att du vill vara min. Jag hoppas att det alltid kommer vara vi det är iallafall min plan.
Jag har ju varit en av toppsäljarna på mitt jobb även slagits om platsen om bästa säljaren i norden. Men på senaste tide har det gått lite trögt eller nej inte lite trögt. Jag höll på att ge upp. Var så nära på att ta en penna och skriva på uppsägnings papper. Men nej jag är inte en förlorare jag är en kämpe. Trots att det har varit en enorm nedförsbacke så är jag äntligen påväg upp igen. Jag känner att mitt säljande är påväg tillbaka jag börjar hitta tillbaka med mig själv. Och när jag mår bra så är jag en grym säljare som inte ger upp. Idag sa även min chef att han börjar känna igen mig mer och mer och att han också märker att jag är tillbaka och han är väldigt stolt över mig. Jag ska inte göra honom besviken men framförallt jag ska inte göra mig själv besviken. Listen people, I'm back!

Söndag.

Blev att stiga upp tidigt imorse för att åka in till Stockholm och hämta standet som vi hade på Bromma blocks. Skulle ha jobbat men min kollega hörde av sig inatt och sa att hon inte kunde jobba. Så då blev det automatiskt att jag inte heller jobbade eftersom man får inte jobba själv. Grabbarna sitter och spelar och jag kollar på andra avenyn. Om en stund ska jag och Sonny åka till Uppsala. Vi sover där i natt. Jag kan inte sova ensam längre. Och snart behöver jag aldrig sova ensam igen. För snart blir vi sambo igen. Längtar! Det känns så himla bra nu! Idag skrev även min kusin att både jag och Sonny var välkomna på bröllopet i sommar. Det kommer bli väldigt mysigt!

Lördag kväll.

Ligger och kollar på andra avenyn medans grabbarna sitter och lanar. Jag och Tila var precis ute och gick en långpromenad. Det var ganska skönt ute. Tänk om man skulle ha hund då skulle man aldrig vara orolig för att gå upp i vikt.Jag borde gå och lägga mig snart ska ju upp och jobba imorgon. Men brukar tjäna ganska mycket på helgerna kunderna har mer tid till att stanna och mer engagemang till att lyssna.

lägenhetsvisning

Idag har jag och Sonny varit och kolla på lägenheter i Stockholm. Båda lägenheterna var väldigt fina men det fanns en som vi tyckte om extra mycket. Skulle bli så himla glad om vi skulle få den skulle passa oss perfekt. Våran lilla familj. Nu väntar vi spänt på besked. Här är lägenheten som vi verkligen vill ha!
Min fina pojkvän!♥

RSS 2.0