Dead moment.

Ska aldrig mer lämna ifrån mig bilen till någon annan på jobbet. Hedan efter kommer jag att köra bilen själv. Vi höll precis på att krocka. Min kollega visste visst inte att två sidor kan ha grönt samtidigt så när vi höll på att svänga så ser jag att rakt över så kommer det en bil i ganska hög fart jag skriker akta bilen men hon lyssnar inte utan fortsätter köra och den andra bilen får tvärnita. Självklart så var inte jag bäst på att köra bil när jag precis tagit körkort. Men jag hade inte medresenärer heller så alla misstag jag gjort har jag gjort själv i bilen. Jag såg framför mig hur bilen skulle kört in i sidan ich mosat mig. Sjukt äcklig känsla...

Detta inlägget är just till DIG!

Jag förstår att du vill vara anonym men tycker verkligen att det var storsint men framför allt moget av dig att önska oss lycka till. Jag är ledsen över att saker inte gick som det skulle och att du blev sårad. Det önskar jag ingen. Men jag är övertygad att precis som du själv skriver att du kommer finna din lycka du också en dag. Men kom ihåg att du är ung och behöver inte skynda på det utan det kommer när du minst anar det. Jag kommer inte skriva ut den här personens namn. Men jag vet att Sonny är ledsen för det han gjorde mot dig. Han menade inget illa egentligen det blev bara väldigt fel. Inte lätt när man fått hjärtat krossat och sen ångrar tjejen sig. Man vet varken in eller ut.
Jag har förstått att du är en stark person och en kämpe. Jag är ledsen för all smärta jag låtit dig utstå så det här är mitt sätt att säga förlåt. Jag hoppas du läser det här meddelandet och tar åt dig av vad jag skriver.

Äntligen får jag kalla dig min igen.

Nu är det äntligen offentligt. Har längtat efter den här dagen. Nu kan jag äntligen slappna av igen. Nu är det vi, du och jag! Och denna gången känns det så magiskt bra. Som i en saga. Det känns som att slutet inte kan vara mer än lyckligt. Vi har gått igenom eld och vatten och ändå står vi fortfarande här tillsammans. Jag skiter ärligt talat i vad som hänt under den tiden det inte var du och jag. Det hör inte hit. NU är det VI. Och jag kan äntligen säga att du är min bara min. Jag har haft mina känningar och jag har inte gett upp oss för jag vet att det var värt att kämpa för. Jag är så glad att jag kämpade för kan inte vara lyckligare. Det ska vara du och jag så är det bara. Puss på min fina pojkvän, Sonny Åke Clefberg. Åh det är så underbart att skriva!

Med dig vid min sida kan jag inte vara lyckligare.

Tack för att du finns vid min sida. Tack för att du ger oss en andra chans. Jag lovar att jag ska göra allt för att det ska bli som förr fast mycket bättre. ♥

Mysig söndag.

Igår vaknade vi ganska bra tid. Gick upp och åt frukost med Ann och Anders sen åkte vi till Ica för att handla lite gott till filmerna vi skulle kolla på. Jag och Sonny älskar att kolla på animerat så det blev Smurfarna 2 och Frost. Smurfarna hade jag redan sett men Frost var ny för oss båda. Den var faktiskt bra! På kvällen var tanken att vi skulle ta tåget in till Uppsala men tågen var inställda så vi fick låna Sonnys mammas bil, mycket bekvämare att åka bil måste jag säga. Vi lade oss och kollade på benknäckargänget och sedan somnade jag i hans famn. Finns ingen bättre plats att få somna i.
Vaknade vid 7 tiden av att Sonny väcker mig och säger godmorgon hjärtat! Dags att sätta på kaffe. Var länge sedan jag flög upp i sängen. Visste ju att jag skulle få börja dagen genom att dricka kaffe med honom så jag blev pigg som en mört. Det känns Så himla bra! Jag är så lycklig! Jag är som nykär igen. Finns ingen underbare känsla!♥

Städning och knut och massa skoj.

Vaknade upp igår vid 12 tiden. Gick upp och städade hela lägenheten. Det gick väldigt smidigt pch snabbt eftersom vi var 4 stycken. Sedan tog vi tåget till Örbyhus åkte hem till Sonnys mamma fick jätte god mat. Länge sedan man fick fin hemlagad mat. Sedan tog vi bilen till Emelie och Sanna gick upp en stund sedan åkte vi alla vidare till Österby för att kolla på knutgubbarna. Tråkigt att det blir mindre och mindre utbud ju flera år det går. Det var ganska kallt så vi gick upp i en lägenhet dom Emelies pappa äger så spelade vi charader. Det var skit kul. Vi avslutade kvällen hemma hos Emelie och Sanna med ännu mera charader. Sedan åkte vi hem till Sonnys mamma och sov. Tack för igår alla fina! Det var riktigt trevligt. Har saknat er.

Lika glad som en kexchoklad ♥

Gårdagen började med ett ganska jobbigt besked. Men fick ändå en riktig motivation. Att åka till samma locations två dagar i rad. Ena dagen sätter jag 2,5p vilket inte är okej någonstans till att dagen efter sätta nästan 4 gånger så mycket det är att visa att man är en vinnarskalle. Och att ingenting är omöjligt. Efter jobbet skulle jag egentligen bara möta upp Sonny och ta min nyckel men det slutade med att vi hämtade upp honom och vi skjusade mina kollegor in till Stockholm och sen åkte vi och käkade på Max. Sedan åkte vi hem och lade oss och mös framför tvn. Var inte ens tänkt att han skulle sova kvar hos mig igår men ingen var gladare än mig. Att somna brevid honom är en sådan underbar känsla. Vaknade imorse satte på kaffe och sedan satte vi oss och drack Kaffe tillsammans. Bästa sättet att starta dagen på. ♥

Visit i Norge.

Vi har det grymt här borta i Norge. Riktigt bra föreläsningar så nu är jag sjukt taggad på att komma tillbaka till Stockholm och visa vad jag går för. Imorgon åker vi hem. Men rätt skönt ändå.

Ligger här i sängen och kan inte sluta tänka på dig. Bara tanken på dig gör mig lycklig. Du är den jag vill vara med. Den som lever får se om det sker. Mitt hjärta tillhör dig! ♥

Utan mat ingen energi, utan mat inga sälj.

Jag blir så arg på mig själv. Är så medveten om att mat är den största energin som vi behöver. Ändå har jag låtit det gå så här långt. Jag sitter just nu och skakar och kan inte fästa blicken eller knappt stå på benen och jag är jätte glad och har en motivation för att sälja men hur ska jag kunna sälja när inte ens kroppen orkar bära mig. För den har inte tillräckligt med energi. Jag ska lägga korten på bordet att jag äter en rejäl måltid om dagen och får väl i mig ungefär 800kcal per dag vilket jag vet är alldeles för lite. Jag är en vuxen människa och måste ta eget ansvar till att äta. Även fast jag inte är hungrig i huvudet så behöver kroppen energi och jag måste börja tänka på att min kropp ska må bra. Kommer aldrig klara av att börja träna igen om jag inte börjar äta ordentligt igen. Så det får bli att göra ett matschema för att jag ska få i mig tillräcklig med energi. Detta inlägg är ett wake up call till mig själv. Skärpning Evelina!

Jag kan om jag vill.

Tänk att en hejdå puss kan ge en sådan energi. Lite löjligt men sant. Till en början var dagen väldigt seg. Men hade väldigt roligt med mina nya kollegor. Jag satte budget tillslut. Känslan av att få ett samtal av chefen på kvällen där han berömmer mig för mina resultat och vilja. Den är fantastisk. Ger en massa energi till morgondagens arbete. Avslutade kvällen med att prata ett långt samtal med han med ett stort K. Tänk att en människa kan få en att känna sådan glädje och energi. Länge sedan jag hade ett sådant här stort leende på läpparna när jag går till sängs. Just för stunden så mår jag så fruktansvärt bra. Hoppas den känslan kommer att kvarstå. Jag har en önskan och jag hoppas att den en dag slår in. Jag har inga förväntningar utan jag lever i nuet och jag har ingen aning om vad som kommer hända. Men jag måste säga att just nu så känns det som om allting håller på att vända. Och jag älskar den känslan.Så jag lever på hoppet helt enkelt. Jag har inte brottom för det är värt väntan.

Det hettade til ordentligt hemma igår.

Dagen började med att jag steg upp ganska sent inte världens bästa drag från min sida kanske nu när man börjar jobba ordentligt igen. Men det var otroligt skönt ändå. Duschar och gör mig iordning . Äter lite frukost. Tar det lugnt hela dagen. Skulle egentligen ha behövt att tvätta men det är ju så tråkigt. Hittar inte ens till tvättstugan än. Pinsamt egentligen, låter som jag aldrig tvättar. Men har aldrig tvättat i Uppsala. Sist jag tvättade var hemma hos mormor för jag hade ingen tvätttid som passade. Vid 4 tiden går jag och handlar och möter sedan upp han med ett stort K. Vi tar det lugnt fram framför tvn. Sen börjar vi med maten. Ganska simpel mat, chicken nuggets med pommes frites och beasås. En maträtt som är ganska vanlig när vi lagar mat tillsammans. Ingen speciell maträtt, men kan vara gott att äta ibland. Blev en väldigt lugn kväll men väldigt mysig. Sedan när jag övertalat honom att vi måste se på paradise hotel så går helt plötsligt brandvarnaren. Först så tror vi att det är falskt alarm. Men jag får dålig magkänsla och springer in i köket och ser stora lågor i köket. Då springer jag in till Daniel och Linnéa och skriker att det brinner. Vi hör grannarna som skriker och frågar om det brinner. Grabbarna tar tag i ljusstaken och slänger ner den i diskhon och sedan släcks elden. Jag har aldrig någonsin varit med om att se en eldsvåda. Självklart har man sett det på tv. Men aldrig hemma i mitt kök. Hade kunnat gå riktigt illa. Riktigt otäckt var det faktiskt.
Kvällen avslutas att jag får somna brevid han med stort K och känslan kan inte vara mer underbar.
Sitter nu på tåget till jobbet och är väldigt pigg och glad och första gången på länge så är jag taggad på att jobba. Pussade honom hejdå när han låg och sov så sött i sängen. Bästa sättet att starta dagen på.



Bowling och utgång!

Blev ju bowling igår med trevligt folk. Måste erkänna att jag gjorde en riktigt bra match. Emil och jag slogs om 1:a platsen men han vann tyvärr men jag blev en solklar 2:a så fick nöja mig med det :) Sedan drog vi vidare till Interpool och drack lite. Jag träffade upp Nicklas senare på kvällen och vi spelade biljard. Och ni kan ju gissa vem som vann , haha! Jag såklart! Riktig nybörjar tur säger vissa jag säger att jag är grymt skillad. Men det var trevligt! Tack alla som gjorde min kväll igår det behövde jag. För en gång skull njöt jag av att mobilen var död under hela kvällen borde ha den avstängd oftare.

Den jag är.

Kvällen blir att bowla med Daniel, Linnéa och Emil. Kommer bli trevligt att komma iväg att göra något. Trött på att bara sitta inne och inte göra någonting. Det är inte jag. Jag är den som älskar att hitta på saker jämt. Nu är det nytt år och det här ska bli ett bra år det har jag bestämt mig för.. Min svacka ska nu mera vara borta. Jag ska bli den jag är, den jag brukade vara. Tjejen som lyser upp ett rum med hennes glädje hon som var guldklimpen i skolan enligt hennes kompisar. Jag ska bli lycklig igen.

Första dagen efter semestern.

Första dagen efter semestern. Jobbar idag och imorgon sen ledig 3 dagar igen. Längtar på ett sätt tills när man får lite rutin igen så man kan planera dagarna med lite träning och smått och gott. Alldeles strax slutar jag och får ta med bilen hem till uppsala skönt att slippa pendeltåget imorgon. Och en fågel viskade i mitt öra att jag jobbar i uppsala imorgon. Vilken lyx! :)

Vart är John Blund?!?

Jag kan verkligen inte sova. Och jag vet inte varför. Ganska drygt eftersom jag ska upp om typ 4 timmar för att fixa mig innan jag åker till jobbet. Har iallafall min älskade katt som gör mig sällskap så behöver inte känna mig alltför ensam.


Elektra "Ellis" ♥

Mattes älskling! ♥

Nyårsaftons outfit.

Nyårsoutfiten. Hade en trevlig nyårsafton. Det enda som fattades var DU.

RSS 2.0