Italien , here i come

Nu är allt bokat och klart, drar till Italien över nyår och hälsar på min älskade vän Johanna som för tillfället jobbar som aupair i Torino, drar iväg den 28 och kommer hem den 2 januari. Känns spännande att fira nyår i ett annat land för första gången och med en saknad vän. Detta kommer att bli grymt! Vilket jullov jag kommer att få! Planering och bokningar gick på mindre än 24 timmar, älskar min impulsivitet ibland! Det kommer att bli mycket byten och sådant både flyg och tåg men det tror jag att jag fixar, hoppas det iallafall. Men jag rekommenderar er att göra likadant som mig, vilken upplevelse det kommer att bli.
Ojojoj, jag bokade detta rum för typ en halv timme sen och nu när det är bokat och klart så har det höjts med 1000 kronor, inte lite tur jag har! Gud är bäst!

Mitt hotell!


Fin besök i Gamleby

Förra helgen var jag tillbaka i Sävsjö, det är ett ställe som får mig att må underbart bra. Vilka underbara människor det finns i den lilla byn. Ni får mig att må så bra! Alltid ett leende på läpparna med er.
Helgen bestod utav massa mys med mina favorit pojkar. Många promenader med Bigge (världens sötaste hund) och samtidigt några mullningar på köpet. Men vad är en vinter utan att få snö uppstoppat i ansiktet och innanför kläderna? Hmm ja du ingenting ! xD
Jag och Robert spelade familjegeni, jag kan erkänna att han var duktigare än jag förväntat mig, men alla gånger vann han faktiskt inte ^^
Jag har tjatat om snöbollskrig ,men det blev vatten krig mellan mig och Robert istället, så hela golvet var fullt med vatten. Tur att Janne och Elisabeth inte var hemma, Men sen var det bara för Robert att skura hela golvet , haha det var kul!
På söndagen var det hemgång igen, men denna gången hade jag med mig Robert tillbaka hem till Gamleby, jätte mysigt att ha honom hemma hos mig en vecka! Tanken var att jag skulle följa med honom hem sen igen, men på grund utav lite fel planering med mitt team så fick han lämna mig kvar här i Gamleby :(
Robert följde med mig en natt när jag skulle redigera mellan 00:00-08:00 , bara det säger ju hur bra den människan är!
Det var en härlig känsla att komma hem till någon varje dag, någon att längta efter varje dag! Tänk om man skulle ha det så bra varje dag? Då skulle livet vara helt perfekt!
Måste erkänna att jag saknar honom redan! Den som gifter sig med honom är lyckligt lottad kan jag säga!
Du är underbar min älskade vän! <3





Underbara dag! <3

Vet ni vad? Idag är jag så pigg och glad och allt går som jag vill idag! Idag är en dag då man är glad att leva, självklart är jag det annars också men idag är jag extra glad. Det beror på en hel del olika saker, första att min grupp är helt underbar och vi har så kul tillsammans, Jag och Elise har knäckt dom stora frågorna om hur vi ska redigera vårat personporträtt, jag tränade igår och det resulterade att jag är väldigt pigg idag. Det är städat och fint hemma och solen skiner så vackert utomhus! Men bäst av allt , på fredag åker jag tilll mina pojkar i Sävsjö! Har längtat så mycket efter dom!

Dagens schema ser ut så att jag ska sitta i redigeringen till 4 sen ska vi föra över våran ljuduppgift till EVS , Sedan ska jag hem (hoppas på solskens promenad) och äta och sedan gå till gymmet!
Mår som en prinsessa! Hur mår ni?



Kärlek till dig!


RSS 2.0