Nyårslöften.

Ja idag är det nyårsafton. Idag är den dagen man ska göra sina nyårslöften. Hmm jag har sugit på den karamellen länge men nu har jag iallafall kommit fram till mina löften iallafall. Jag ska börja ta hand om mig själv mer, det vill säga äta tillräckligt med mat så man har energi. Börja träna minst 3ggr i veckan på gym. Jag bor ju trots allt 2 min från gymmet och börjar jobba ganska sent. Så ett träningspass på gymmet 3ggr i veckan ska inte vara så svårt. Bara viljan finns. Sedan ska jag verkligen börja satsa på jobbet igen. Jag är grym på mitt jobb måste bara komma in i samma tävlingsmode som jag hade innan. Sedan sist men inte minst så ska jag bli den glada spralliga härliga tjej som jag egentligen är. Inte deppa och tycka synd om mig själv utan visa att jag är en stark tjej som aldrig ger upp.
Känns som att detta är dom bästa nyårslöftena jag någonsin har gjort och jag kommer kriga för att dom ska bli verklighet.

.


I mitt huvud finns bara DU.

Tänk att lyckan kan vända på 2 sekunder. Jag har mig själv att skylla. Det var jag som lämnade honom. Det var jag som krossade hans hjärta. Allt är mitt fel helt enkelt. Jag saknar att ha honom som min. Jag saknar att få ligga i hans famn. Jag saknar att människor runt omkring mig säger att jag verkar så lycklig. Jag vill inte vara utan dig. Jag vill bara ha dig tillbaka. Jag saknar oss! Tillsammans klarar vi allt , var det inte det vi sa. Jag vill inte dela dig med någon annan längre. Vill att du ska bara vara min. Jag vet att det kanske är försent men jag ger inte upp så lätt. Jag kommer kämpa tills jag inte orkar mer. Ena dagen är jag fast besluten av att ge upp men något får mig att vara kvar. Stå kvar och kämpa! Men jag vill inte förlora dig helt. Jag är hellre vän med dig än ingenting alls. När du säger till mig att du är lycklig med någon annan då kommer jag inte hoppas längre för då vet jag att loppet är förlorat. Jag hoppas bara att allt kommer bli bra. Att jag ska kunna må bra, hela tiden. Och det får tiden avvisa om det är med dig eller utan dig. Men vad som än händer så glömmer jag aldrig det vi hade. Du visade mig verkligen vad äkta kärlek var. Och det är jag väldigt glad över.

Vilka är ni?

Nu blir jag lite nyfiken här faktiskt det ökar i antal snabbt vilka som läset min blogg. Kan ni inte skriva vilka ni är som läser min blogg i kommentarer. Skulle vara kul och veta :)

Gårdagens utgång.

Gårddagen var riktigt nice. Jobbade fram till klockan 19 sen blev jag skjusad till Upplands väsby och tog då tåget därifrån hem till Uppsala. Var bara att snabbt sminka om sig och byta om för sedan kom Jennie, Sonny och Niklas hem till mig för vi skulle ut och käka och fira Jennie som fyllde 28år igår. Det blev att käka riktigt god mat på Magnusson och sedan gick vi upp till Terassen där vi mötte upp Fanny och Viktor. Det var verkligen jätte kul att träffa alla igen. Har ju bara träffat Sonny en del. Men man saknar ju hela den familjen. Trivdes väldigt bra där. Man kände sig alltid så välkommen och omtyckt. Vi drog sedan vidare till Flustret. Där blev det mycket dams och tokigheter. Det var ju uppträdande där igår så Labyrint var ju där. Riktigt bra drag! Kvällen avslutades på MAX. Efter att vi lämnat av Jennie vid tåget. Hade en fantastisk bra kväll igår. Tack till alla som medverkade.

Dagens sysslor.

Haft en mysig dag med Jennie på stan. Blev lite nya inköp iallafall. Vi köpte även med oss mat och fikade hemma. Sedan städade vi hela lägenheten och fixade och donade. Jätte mysig dag! Ikväll blir det ganska tidig säng gång med tanke på att jag jobbar imorgon. Lite semester från semestern så att säga.

Världens komplicerande människa.

Jag måste nog vara världens mest komplicerande människa. Ena sekunden vill jag en sak andra sekunden en annan. Jag velar fram och tillbaka hela tiden. Varför kan jag inte bara bestämma mig? Varför inte bara välja det som känns bäst i hjärtat? Men frågan för mig är bara vad är det som känns bäst? Den karamellen får jag nog suga på länge till.

Min julafton.

Hade en super mysig julafton med finaste familjen. Så kul att fira jul med kusinerna. Man träffar dem inte allt för ofta så det uppskattas. Vi började med lite mat och sedan Kalle anka och julkalendern sen på kvällen blev det julklappsspel. Det var riktigt kul mycket skratt blev det. När det kom till julklapparna kan jag inte vara mer än nöjd. Massa vuxenprylar. Men åh så fint det blev i vardagsrummet. Så nöjd! Vid 10 tiden åkte jag hem och avslutade julafton på bästa sätt. Tack för igår alla inblandade! ♥

Julafton.

God jul på er alla! Hoppas ni får en fantastisk mysig julafton. Det ska iallafall jag ha. Trots att julafton det här året inte blev som jag trodde att den skulle bli så tror jag ändå den kommer att bli mysig. Man vet aldrig vad som händer i framtiden. Och därför kommer jag ta en dag i taget och inte blicka så mycket framåt. Det är jag expert på. Så det ska det bli ändring på. Man vet aldrig vad morgondagen har att visa.

Bara du ♥

Om du såg dig som jag ser dig visste hur du rör mig, att du alltid har en plats.
För mig finns ingen annan nej för mig finns bara du.

Det kommer dagar du tvekar när du undrar vad vi har, det känns som om livet har fastnat i samma spår.

Vill att du alltid ska veta att mitt hjärta har bestämt, vad som än händer så vet jag var vi står.

Om du visste hur jag väntat kände hur jag längtat, enda sen den första dan.
För mig finns ingen annan, nej för mig finns bara du.

Om du såg dig som jag ser dig visste hur du rör mig, att du alltid har en plats, för mig finns ingen annan, nej för mig finns bara du.

Du gav mig livet tillbaka med nya ögon såg jag allt, tänk att jag fick dig tillslut och hittade hem. Vill att det alltid ska vara som den första gång vi sågs. den kärleken vill jag vi delar livet ut.

Om du visste hur jag väntat kände hur jag längtat, enda sen den första dan, för mig finns ingen annan, nej för mig finns bara du.

Om du såg dig som jag ser dig,visste hur du rör mig, att du alltid har en plats för mig finns ingen annan, nej för mig finns bara du.

Om du såg dig som jag ser dig, visste hur du rör mig, att du alltid har en plats, för mig finns ingen annan, nej för mig finns bara du för mig finns ingen

Blandade känslor.

Igår var vi en tripp till Roberts föräldrar och fikade och hade det trevligt. Vi pratade gamla minnen sen förr. Tänk att jag känt Robert i 10år , det är en evighet. Men jag är så fruktansvärt glad att jag har honom i mitt liv. Han är en helt underbar kille som jag alltid har haft känslor för mer eller mindre. Dessa dagar har varit jätte mysiga. Med bad, kortspelande, innebandy och massa filmmys. Känner mig verkligen utvilad och humöret är på topp.
Det är svårt att sätta finger på vad jag känner men det visar väl sig med tiden.

Med blandade känslor så lämnar jag nu Sävsjö och drar mig vidare till Örebro för att umgås med familjen. Det har jag saknat.

Lite frågor.

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel? Ja!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek, men intresse
Hur många har du varit kär i? 3st
Är du kär just nu? Kär vet jag inte. Men tycker om väldigt mycket.

Nio frågor om dig själv.
Namn? Evelina Karlsson
Smeknamn? Evve
När fyller du år? 18 maj
Några piercingar? Hål i öronen.
Vad har du på dig just nu? Mjukiskläder
Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag är en kämpe.
Vad är du bra på? Att sova och stressa upp mig.
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj och katt.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Älskar att skeda.
 
3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Linnéa
Vem är den roligaste av dina vänner? Albin
Vem är snyggast av dina vänner? Hmm, har bara snygga kompisar.

5 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Ute och gått med Rocky och Robert. Och bara tagit det lugnt.
Vad ska du göra nu? Kolla på Fantastic 4.
Har du gjort något dåligt idag? Ätit en godis.
Vad har du ätit idag? Havrefras med mjölk.
Vad händer idag? Ska gå på relax med Nattis.
Hur mår du just nu? Kanon!
Är du hungrig nu? Nej!
Vad är klockan nu just nu? 17:13
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen, facebook & instagram.

KÄRLEK
Har du kysst någon idag? Nej!
När kysste du någon senast? Igår.
Är du romantisk? Ja jag har mina stunder.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill ha ett förhållande. Någon man känner sig trygg med.
Vem sov du senast bredvid? Maneli.
Hur ska din tjejen/killen vara? Visa uppskattning, ha sympati, alltid finnas där, visa mycket kärlek, min bästa vän och vara mig trogen.

Tidig morgon ♥

Blev väckt imorse av Robert när han kom hem från jobbet imorse vid 7 tiden. Vi gick då ut på promenad med Rocky och sedan när vi kom tillbaka så väckte vi Nattiz och vi åt frukost tillsammans allihopa. Sedan spelade vi kort en stund. Sen nu har man vaknat igen och ska alldeles strax gå upp. Idag står innebandy och bakning på schemat. Och sen när Robert kommer hem från jobbet blir det bara massa mys. Underbart att få vakna varje morgon och få veta att man får träffa honom varje dag. Visst han jobbar nu vissa dagar men jag klagar inte. Jag har ju Nattiz och Albin som gör mig riktigt bra sällskap på dagarna! :) Livet känns underbart just nu! ♥

Obeskrivlig känsla.

Kan inte beskriva känslan jag känner. Men allt jag kan säga är att den är underbar! ♥

Dagen med stort D.

Nu är dagen äntligen kommen. Sista dagen på turnén. Trots att det har varit långa och intensiva dagar så har jag verkligen lärt mig mycket under dessa tio dagar. Och ångrar inte att jag åkte. Det har gått ganska bra faktiskt. Helt okej resultat säljmässigt. Men jag har verkligen visat att jag är en tävlingsinriktad person och vänt dåliga dagar till bra dagar och det är jag väldigt stolt över.
Idag ska vi ha ett snitt på 7 innan vi får åka hem. Men jag ska ju inte hem utan jag ska ju vidare till Sävsjö. Albin kommer hämta upp mig i Nässjö sent ikväll. Gullungen bad om att få börja en timme senare på jobbet bara för att hämta mig. Du är en ängel min vän. Jag har sådan glädje i kroppen och energi för att jag vet att jag har något att se fram emot. Sedan är den nästan helt klart bestämt att jag kommer fira nyår i Sävsjö med så har mycket att se fram emot. Det är verkligen så att efter regn kommer solsken och jag älskar den känslan.
Nu ska jag visa vart skåpet ska stå för att få sluta tidigare. Nu kör vi.

Jag vände dagen idag igen. Stolt!

Yes jag fixade budgeten idag! Tack till alla som skickade motiverande sms. Såg mörkt ut ett tag. Men ska jag vara ärlig så var det faktiskt en kund som fick mig motiverad igen. Stod och pratade med en pappa i kanske 20 min. Han var väldigt skeptisk och hade inte alls funderat på att bli fadder men han sa att han skulle kolla upp lite om oss på hemsidan under tiden när han åt lunch. Det här får vi höra varje dag och den är typ 1 av 10 som faktiskt kommer tillbaka. Så jag trodde inte alls han skulle komma tillbaka. Men en timme senare komner han faktiskt tillbaka och vill bli fadder. Då känner man sig faktiskt extra stolt att man får in honom. Efter detta kom glöden tillbaka och jag lyckades få in budget. Riktigt stolt över mig själv. Sen ska jag även tacka min kollega Kalle som också gjort min dag till en bra dag.



Ge mig onsdag, nu!

Pratade med Robert i telefon ganska länge igår samtidigt som jag snap chatta med Nattiz. Jag åker ju dit på onsdag och stannar nog till söndag eller måndag. Ska bli så kul att åka ner till dom. Men från här blir det ju upp till dom. Jag åker ju inte bara ner för att träffa dom utan självklart ska jag träffa Albin och Annika. Jag känner verkligen att jag kan vara mig själv där nere och jag känner mig så lycklig när jag är där nere. Jag kan verkligen släppa all skit runt omkring och fokusera på rätt saker. Idag känns ju inte jätte kul att jobba med tanke på hur dagen såg ut igår. Men jag ska släppa alla negativa tankar och göra detta till en bra dag.

Riktig skit dag.

Riktig skit dag. Har haft bra siffror genom hela turnén så kommer den här skit dagen och jag kan inte få in ett enda sälj. Men jag får acceptera läget och lära mig av den här dagen.

Men alldels strax så ska jag ringa min bästa Robert. Han kan verkligen göra mig glad. Så himla glad att jag har honom i mitt liv. Och på onsdag får jag äntligen träffa honom igen. Det suger att han bor så långt ifrån mig. Men man får prioritera sin tid ibland. Och det är så värt det.

Hemlängtan.

Nu vill jag faktiskt bara hem från den här turnén. Alltså visst är det kul men samtidigt så känner man av hemlängtan. Till sina vänner och sin egen säng. Inte behöva umgås med kollegorna varje dag. Inget fel på kollegorna. Men jag känner att jag inte kan vara mig själv. Och det känns ju inte bra. Mina vänner där hemma tar mig för den jag har och det älskar jag verkligen med dom.

På onsdag åker jag till mina älskade vänner i Sävsjö. Jag längtar verkligen. Fylla på energin och bara glömma allt negativt. Det är dom bäst på att hjälpa mig med. Så nu har jag något att se fram emot . Så ska fortsätta såhär som jag gjort så blir det nog bra.

hjärnsläpp.

Har inte så mycket att säga.

Egentid♥

Jag brukar älska att ha människor runtomkring mig. Men just nu uppskattar jag verkligen att få vara själv. Och bara rå om mig själv. Måste få känna mig avslappnad och inte instängd.

Vart är jag?

Jag känner inte igen mig själv. Jag har alltid varit en stark person som inte tagit någon skit. Jag känner mig så vilsen.  Vet inte vart jag ska ta vägen någonstans. Jag vill bara kunna skaka av mig allt och börja om på nytt. Det är så mycket i bagaget nu känner jag. Skulle vilja tömma den och fylla på med bra saker istället. Ska göra mitt bästa iallafall. Hittar väl min väg igen. Kommer ta tid men det får ta den tid det tar. 

Helt ok dag.

Jobbade första dagen på turnén idag. Satte budget. Det var en ganska seg dag. Men budgeten satt iallafall så får vara nöjd med det. Nu är det dags att visa att TL tjänsten är jag värd. Efter allt slit. Heja mig!

Tankarna spirar.

Om ni skulle veta hur många tankar som flyger runt i mitt huvud just nu. Ni skulle inte ens kunna räkna dom. Det går inte ens att räkna på båda mina händer. Man undrar vem man kan lita på och vilket man faktiskt ska släppa? Vågar man lita på sin magkänsla? Att våga släppa kontrollen över allt och låta allt ske i sin takt är inget som jag är bäst på egentligen. Men tänk så mycket lättare allting skulle bli. Ta en dag i taget, inga förväntningar eller förhoppningar. Bara leva i nuet och vara helt omedveten om framtiden. Låter rätt skönt? Jag tänker ge det ett försök. Tror att allting kommer bli så mycket bättre.

För 3 månder sen låg jag i sängen på precis samma hotell i samma stad och av samma anledning. Men mitt liv såg helt annorlunda ut då. Jag var sambo med min pojkvän. Jag hade någon att ringa och säga godnatt till varje kväll. Fick höra dom 3 magiska orden varje kväll. Kände mig som världens lyckligaste tjej. Idag har jag ingen att ringa och säga godnatt till. Ingen som säger dom 3 magiska orden och är inte världens lyckligaste. Men jag gör det bästa av situationen. Jag lever i nuet och är ovis om framtiden. Nästa gång jag besöker detta hotell kanske mitt liv ser helt annorlunda ut. Den som lever får se.

RSS 2.0