Dålig matlust leder till yrsel.

Vad håller jag på med? Det är 3 dagar kvar tills jag har mina första dag på f2f igen och jag äter som en kratta. Nu senaste dagarna har jag haft yrsel och illamående pågrund utav för lite näring i kroppen. I cirka två veckor har jag ätit mellan 700-1000kcal per dag vilket är alldeles för lite och det vet jag egentligen om men har envisats med att jag klarar mig på det. Inte för att jag slutat äta ordentligt för att jag vill bli smal för det vet jag att det blir man inte. Utan jag har varit så himla stressad över allt och därför inte haft någon matlust. Men från och med idag så ska jag försöka äta 3 måltider. Behöver inte vara mycket men så jag får min dagliga energi som kroppen behöver. Ska även äta mina järntabletter som jag fått. För att inte jag ska få i mig för lite järn.

Midsommarhelgen.

Först såg min midsommar väldigt mörk ut. Hade verkligen ingenting planerat. Men sen så ringer syster och frågar om jag vill fölha med dom till Öregrund och fira med deras kompisar. Så jag jobbade min sista dag på Phone family och sedan tog jag bilen mot Öregrund. När jag kom fram böt jag om till klänning och sminkade mig lite. Senare fick jag gå och byta om för det var så sinnesjukt kallt. Men vi fick jätte god mat och vi hade jätte trevligt. På kvällen blev det kubbtunering och sedan drog nästan alla till hummel. Sedan blev det efterfest och vi satte uppe till klockan 10 på morgonen sen sov vi runt 2 timmar sedan gick vi upp och åkte iväg för att handla pizza. Jag blev stoppad av polisen för att blåsa och har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag drack inte så mycket på midsommarafton men man vet aldrig när alkoholen går ur kroppen. Men jag var godkänd hade ingen alkohol i kroppen så vi fick åka iväg. På kvällen tog vi det vara lugnt framför en film och åt massa godis.




Lyckad dag med mycket nytta gjort.

Blev en mysig eftermiddag med en efterlängtad vän. Snart blir hon mamma med. Men inte förren om 3 månader men ändå. Kvällen spenderades med grabbarna. Vi tog tag i det sista nerpackningen av allt i lägenheten nu är det inte mycket kvar typ bara en kartong till med sängkläderna och då. Vi fick improvisera lite, när tidningspappret tog slut tog vi present papper och när karttongerna tog slut blev det resväskor och allt möjligt, men det gick rätt fort och vi hade kul under tiden med så det tackar jag vi för. På söndag bär det av till Upplands väsby med hela flyttlasset och Fredrik och David är mina gentlemen för denna dag. Hur skulle jag klara detta utan er? Nej nu är det sängdags imorgon jobbar jag sista passet på phone family och sedan bär det av mot öregrund för att fira midsommar. Kommer bli grymt.




Kaos morgon och midsommar planer.

Blev kaos imorse när jag skulle till jobbet sov i Östhammar inatt och så får jag ett sms att jag måste öppna butiken. Så det var bara slänga på sig kläderna och hoppa in i bilen och dra iväg i spöregnet. Snacka om att det var läskigt med vatten planing trodde jag skulle dö. Blev ju inte direkt laglig körning om man säger så. Men klockan 09.26 var jag i butiken, lite skillat måste jag ändå säga. Nu väntar jag på att möta upp Simons pappa för överlämning utav nycklar till lägenheten i Upplandsväsby. Då kan ni ju gissa hur mycket flyttkartonger som står hemma nu eftersom jag ska flytta på söndag. Har hyrt en lätt lastbil för flytten och får även hjälp utav David och Fredrik. Kan ju säga så här att Fredrik kommer att få köra, tryggast så. Midsommar såg helt död ut fram tills för 1 timme sedan när syster frågade om jag ville hänka med till Öregrund med henne och Marcus och fira hemma hos deras vänner som jag har träffat några gånger. Kommer nog bli trevligt första året på länge som jag får fira midsommar med min syster super mysigt. Nu ska jag iväg på en kaffe his min fina vän Kelly.

Summering av helgen.

I fredags så stängde jag på kvällen på jobbet. Sedan åkte jag till Fanny och vi hade fredagsmys med film och massa skvaller. Sedan vid midnatt åkte jag hem och gick och lade mig och mös med mitt hjärta, Elektra. På morgonen dagen efter åkte jag till jobbet och öppnade butiken och gjorde inventeringen och fixade allt sedan åkte jag hem och stekte på balkongen. Det var helt vindstilla på balkongen så det brände på rejält mycket. Blev lite kräfta efter denna dagen. Men äntligen är jag inte likblek längre. Underbart! På kvällen sedan åkte jag till butiken gjorde Kvällsinventeringen och städade och sedan stängde jag även butiken. Sen senare på kvällen kom Andreas hit och umgicks med mig. Mycket trevligt! Idag så har jag umgåtts med Emelie och Sanna under dagen. Först mötte jag upp Emelie och tog en tur till stadsparken och åt glass sedan hämtade vi upp Sanna och åkte och käkade mat. Mysigt att få umgås med dom lite. Sedan var det bara byta om till jobb kläder och åka till jobbet och stänga butiken tillsammans med Johan som var snäll och stannade och gjorde mig sällskap under tiden när jag gjorde klart det sista. Nu ligger jag och Ellis och myser i sängen och jag har världens huvudvärk. Måste varit för jag druckit så dåligt idag fast jag varit i solen. Ikväll blir det lugnt ska lägga mig framför en film snart tänkte jag. Imorgon är jag ledig. Får se vad jag hittar på för skoj.








Mysig måndagskväll.

Haft en super mysig kväll med tjejerna. Dom hämtade upp mig på Arlanda sen åkte vi till Idas tjejkompis i Märsta och satte ute på balkongen och åt vatten melon och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan åkte vi till mcdonalds tog en drive in och sedan åkte vi hem till Ida och började tvätta och packa sedan satte vi oss ute på balkongen med lite tända ljus och lite whiskey. Sjukt hur ljust det är ute fast klockan är snart 3. Vi måste vänta till halv 4 innan vi kan gå och lägga oss gör då är tvätten klar. Det är så surt att dom ska vara i Turkiet nu i 3 månader. Nu när jag absolut inte vill att dom ska åka. Hade gärna haft flera såna här mysiga sommarkvällar med dom ute på balkongen. Men förhoppningsvis så kan vi mysa på balkongen när dom kommer hem igen.

Första dagen denna veckan.

Det blev en lugn dag på jobbet. Det var inte så mycket folk faktiskt. Väldigt konstigt väder har det varit först sol sen regn sen sol igen. När jag var på väg hem från jobbet ringer Ida och frågar om jag vill hitta på något med henne och Sofie. Jag ska ju köra dom till Arlanda imorgon så kan ju lika gärna sova hos henne då. Och umgås med dom sista kvällen som dom är i Sverige. Blir riktigt less på den här trafiken just nu. Inga tåg går som dom ska. Massa ersättningsbussar hit och dit. Men Ida hämtar mig i Knivsta så det var ju snällt. Får se vad för spännande vi hittar på. Skönt att vara ledig i två dagar nu. Egentligen är det något som jag gärna gjort dessa två dagar men man kan inte få allt här i världen.

Helgens bravader!

Blev en riktigt lugn helg med trevligt sällskap. Jobbat på dagarna iofs men varit rätt lugnt ändå. Jag har dock haft riktiga smärtor i rygg och nacke och inte klarat av att ge 100% men jag har varit på jobbet iallafall tycker jag är starkt istället för att ligga hemma och tycka synd om mig själv. Ikväll blir det lugnt får nog sällskap ikväll igen skönt det slipper man vara ensam. Det är så tråkigt.

Favorit låten ♥

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägenKommer du ihåg den?Det känns så skönt och komma hemFör när du ser mig, blir du lyckligOm du känner dig ensam, öppna dig dåDela med dig av känslan, jag kan nog förståOm ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.Vart jag än går, vart du än gårDu vilar här på mitt bröstFör mig är du livet, men jag tar dig för givet.Förlåt jag kan vara dumNär du i disträheten tätnarMen jag hör digOm ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än gårOm ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än gårSpela vår låt nu, ta mig med stormKan vi inte dansa som förr, hela natten långBli nu ett med mig darlingJag vet att vi kanMen sen vill jag hålla din handOm ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än gårOm ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än gårOm ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än gårOm ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Kryssningen med brudarna.

Kryssningen var riktigt lyckad. Var så underbart att få träffa mina tjejer igen. Hade verkligen saknat dom. Vi gick på båten vid 6 tiden och sedan klockan 9 så var vi uppe på buffén och gottade oss. Sedan blev det ner i hytten och förtära lite alkohol. Sedan blev det en heldel dans också. Behövde gå komma iväg och träffa mina tjejer. Tack för en lyckad kryssning


RSS 2.0